U Splitu predstavljena Metro digitalna rješenja

Svi okupljeni u središtu grada, ispred Peškarije u Marmontovoj, mogli su, koristeći novi alat DISH Order aplikaciju, naručiti jela koje je pripremio vrhunski chef Tomislav Bilić, pokretač, osnivač i glavni chef restorana Purple Monkeya

Metro Hrvatska je na DISH pop up eventu predstavio svoja digitalna rješenja ugostiteljima i građanima Splita. Svi okupljeni u središtu grada, ispred Peškarije u Marmontovoj, mogli su, koristeći novi alat DISH Order aplikaciju, naručiti jela koje je pripremio vrhunski chef Tomislav Bilić, pokretač, osnivač i glavni chef restorana Purple Monkeya.

Tvrtka je pripremila i bogat zabavni program koji je obuhvaćao nastup DJ-a koji je održavao veselu atmosferu, live cooking show, a za najmlađe je održana edukativna radionica crtanja grafita. Savjetnici za digitalizaciju bili su dostupni za odgovore na sva pitanja zainteresiranih ugostitelja i poduzetnika.

“Strategija Metroa temelji se na neprekidnom širenju ponude i razvoju usluga čime se prilagođavamo potrebama svojih kupaca te olakšavamo njihovo svakodnevno poslovanje. Ugostitelje podržavamo inovativnim digitalnim rješenjima kao bi se oni mogli usredotočiti na ono što najviše vole – predanu uslugu i strast za stvaranje posebnih iskustava za goste. Osluškujemo potrebe naših kupaca, ali i njihovih gostiju, te smo zato razvili i nedavno predstavili DISH Order za naručivanje jela putem interneta – rješenje koje ugostiteljima osigurava povećanje profitabilnosti, a krajnjem potrošaču jednostavno i ugodno korisničko iskustvo”, izjavila je Matea Dobrilović, voditeljica digitalnih platformi Metroa Hrvatska.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakInflacija u travnju usporila na 8,8 posto
Sljedeći članakPanona Mare među trendovima 2023.