U Viškovu otvorena 97. Bipa u Hrvatskoj

Novi stil i novo uređenje uz brojne popuste povodom otvorenja Primorsko-goranska županija od danas je bogatija još jednom novom Bipa poslovnicom, koja je otvorena u Viškovo. 

Riječ je o ukupno 97. Bipa trgovini u Hrvatskoj, a još jednoj koja je uređena po novom konceptu. Moderan dizajn i ideja povratka prirodi s naglaskom na prirodne materijale bili su nit vodilja u uređenju, tako da je cijeli prostor u znaku neutralnih, pastelnih boja i industrial stila.

Posebno je osmišljen make-up kutak sa popratnim dodacima i adekvatnom rasvjetom.

Prateći slogan “Uljepšaj si dan” nova Bipa u Viškovu nudi odličan izbor parfema, proizvoda za njegu lica, zuba, tijela, kose, mušku njegu, ali i sredstva za pranje rublja, čišćenje i održavanje kućanstva.

Uz brojne poznate brandove visokokvalitetne šminke, kao što su Maybelline, L’Oréal Paris, Max Factor, deBBY i Bourjois, Bipa je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda: Today, Clever, Bi Good, Look by Bipa, Babywell, uz koje kupnja postaje još povoljnija.

Misleći na roditelje i njihove mališane Bipa u svojoj ponudi nudi i širok asortiman proizvoda za dječju njegu, kao i Bipo klub program vjernosti za trudnice i roditelje s djecom do 3 godine.

Povodom ovog otvorenja Bipe u Viškovu kupce su dočekali mnogobrojni popusti i akcije. U razdoblju od 14.12. do 24.12.2017.  svaki račun iznad 150,00 kn u novoj Bipa poslovnici donosi kupon za popust od 15% na sljedeću kupnju.

Također, dio odabranih proizvoda snižen je u pola cijene.

Ekspanzija Bipa poslovnica u Hrvatskoj nastavlja se i nakon Viškova. Već 19.12.2017. Bipa otvara novu trgovinu u Zlataru.

Prethodni članakOtvoren preuređeni Super Konzum u Salona Mallu u Solinu
Sljedeći članakKonzum i Mali hrvatski proizvođač pokrenuli novi projekt