U Vrbovcu otvorene Plodine

U samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni dobro poznati svježi odjeli samoposlužne pekare, delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice

U Vrbovcu, na adresi Zagrebačka ulica 60, otvoren je novi supermarket Plodina, čime se broj prodajnih mjesta ovog trgovačkog lanca sada popeo na 107 supermarketa u Hrvatskoj. Moderan format supermarketa u Vrbovcu zauzima 2.000 četvornih metara te uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde.

U samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni dobro poznati svježi odjeli samoposlužne pekare, delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice, dok su moderno skladište, komore i razne pripremnice garancija dostupnosti svježih proizvoda na dnevnoj bazi, objavili su iz Plodina.

“Kao i u ostalim supermarketima Plodina, i u Vrbovcu će biti dostupan široki izbor proizvoda, kako poznatih brendova tako i proširenog asortimana robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Vrbovec od danas ima mjesto za obavljanje brze, ali potpune kupovine na jednome mjestu”, poručuju iz Plodina.

Važno je napomenuti da su ovim otvorenjem Plodina otvorena i nova radna mjesta, te je 40-ak građana Vrbovca i okolice dobilo zaposlenje u novom supermarketu.

Na dan otvorenja svi su mogli uživati u roštilju, finim degustacijama i osvježavajućim pićima, a na kolu sreće svatko je od kupaca imao priliku osvojiti i vrijedne nagrade. Program je moderirala poznata voditeljica Emina Pršić, a za glazbu se pobrinuo DJ Dario.

Uz zabavu, pripremljene su i posebno atraktivne akcije koje vrijede u tjednu otvorenja, a i nadalje će kupci moći uživati u dobro poznatim akcijama Plodina. Radno vrijeme Plodina Vrbovec je od ponedjeljka do nedjelje 7.00 do 22.00 sata.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakOporavak globalne trgovine pomogao Deutsche Postu u trećem tromjesečju
Sljedeći članakProdaja podružnica u regiji ne utječe na vlasništvo Sberbank Rusija u Fortenovi