Ukusni Argeta Hummus namazi

Hummus namazi ne sadrže konzervanse, gluten, umjetna bojila i pojačivače okusa što ih čini pogodnim za svakoga, uključujući i vegetarijance i vegane

Argeta, brend koji je među mesnim namazima postao broj 1. u Europi, predstavlja ukusne Hummus namaze u tri neodoljiva okusa – Hummus Natur, Hummus crvena paprika i Hummus s crnim maslinama. Temeljen na slanutku, u kombinaciji s najfinijim prirodnim začinima i povrćem, najukusniji je humus kojeg možete naći. Hummus namazi ne sadrže konzervanse, gluten, umjetna bojila i pojačivače okusa što ih čini pogodnim za svakoga, uključujući i vegetarijance i vegane.

Otkrijte zabavan svijet Argeta Hummus namaza
Uživajte u prirodnom okusu Hummus Natura, razigranom i slatkom okusu Hummusa s crvenom paprikom, a ako ste pravi gurman, okus Hummusa s crnim maslinama pravi je izbor za vas. Iako ih nazivamo “namazima”, njihova upotreba nadilazi osnovno mazanje na kriške kruha. U Hummus namazima možete uživati na bezbroj načina – narežite svježu mrkvu i papriku te komadiće umačite u omiljeni okus ili isto napravite s grisinom, a možete ih dodati i u svoje najdraže jelo te obogatiti njegov okus.

Tajna je u inspiraciji!
S novim Argeta Hummus namazima možete stvoriti nova i potpuno drugačija jela za svaku prigodu. Za više inspiracije posjetite hummus.argeta.com i otkrijte zabavne recepte, nove okuse i još mnogo toga. Zapamtite, najveća inspiracija može se pronaći u najjednostavnijim stvarima.

Prethodni članakGebrüder Weiss otvorio predstavništvo u Uzbekistanu
Sljedeći članakŠareni povratak u školske klupe