Uskršnja zabava u Outletu Sveta Helena

outlet-sv-helena-uskrs-foto-2Velika subota u Outletu Sveta Helena obilježena je dobrom zabavom, slatkim uskrsnim zalogajima i obiljem smijeha.

Svi uzrasti su uživali u nastupu mažoretkinja iz Dugog Sela i Svetog Ivana Zeline dok su se najmlađi kreativci zabavljali u društvu velikog bijelog zeca i izrađivali šarene pisanice. Outlet Sveta Helena posjetitelje je počastio i tradicionalnim uskršnjim kolačima, pincama koje su im dijelile hostese, a zahvaljujući posebnim outlet cijenama, tijekom cijele godine sniženim do 80 posto, posjetitelji su mogli obaviti i najpovoljniji blagdanski shopping.

Od 11 sati u kreativnoj uskršnjoj radionici pod vodstvom stručnih animatora najmlađi su posjetitelji izrađivali šarene pisanice i raznovrsne uskršnje ukrase i čestitke, a mališane je posebno je obradovao veliki bijeli uskršnji zec koji se pobrinuo da zabave i smijeha ne nedostaje.

Osim u crtanju i izrađivanju ukrasa, djeca su se okušala u raznim igrama, a najuspješniji su dobili i slatke nagrade.

Posebno iznenađenje za sve posjetitelje bio je nastup zelinskih i dugoselskih mažoretkinja koje su maštovitim koreografijama zabavile sve prisutne, no to nije bilo jedino iznenađenje na šetnici.

Naime, hostese su posjetiteljima dijelile tradicionalne uskršnje pince koje su mogli i ponijeti kući i tako razveseliti ukućane slatkim poklonom.

Dan ranije, na Veliki petak, završila je i Facebook nagradna igra u sklopu koje su tri dobitnice osvojile poklon bonove u vrijednosti od 200 kuna za kupovinu u trgovini Jeans&More.

Naime, upravo su njihove fotografije pisanica osvojile najviše lajkova Facebook fanova pa će moći birati između raznih odjevnih artikala iz proljetne kolekcije koja je u trgovini Jeans&More snižena od 30 do 80 posto.

Prethodni članakTrgovački centri: Više od šopinga
Sljedeći članakSlovenski regulator privremeno zabranio prodaju dionica Mercatora