Utorak 19.12.

  Najbolji pokloni za sve prigode

  Tražite savršen poklon za rođendan, blagdane, obljetnicu ili samo kao znak zahvale? NIVEA poklon paketi s popularnim proizvodima za njegu tijela, lica i kose će zaigurno oduševiti osobu koju darujete! Za svakog će se naći nešto: tu su NIVEA poklon paketi za žene i muškarce koji su savršen poklon za djevojku, članove obitelji i drage osobe kojima želite izmamiti osmijeh na lice. Za koju god prigodu tražili poklon, NIVEA kozmetika vas neće razočarati svojim prekrasnim mirisima, kvalitetnim formulama i njegujućim učinkom!

  BLUE CARE POKLON PAKET
  NIVEA Blue Care poklon paket je idealan za sve ljubiteljice raskošne NIVEA njege. Unutar poklon paketa se nalaze NIVEA Nourishing mlijeko za tijelo koji sadrži NIVEA serum za dubinsku hidrataciju kože, NIVEA Creme Care njegujući gel za tuširanje s pažljivo odabranim elementima originalne NIVEA kreme koji uz provitamin B5, hranjiva ulja te vitamine C i E kožu obavija nježnom pjenom i jedinstvenim NIVEA mirisom, zatim NIVEA Protect&Care roll-on i NIVEA univerzalna krema.

  Blue Care poklon paket može biti i Vaš odgovorite li nam što za Vas znači ova raskošna NIVEA njega. U kućice koje se će u ponoć pojaviti ispod ovog teksta upišite svoje odgovore, a NIVEA će tri najsretnija čitatelja darovati s po jednim poklon paketom.

  Sretni dobitnici:

  Petra Mašić
  Josip Pucak
  Viktorija Šteko

  Prethodni članakPuls sektora – Otpornost maloprodaje i kupovna moć kreiraju optimizam
  Sljedeći članakUz podršku kupaca dm osigurao 69.277,08 eura na Giving Friday