Velikani hrvatske umjetnosti u Tisak Media centrima

Tjednom hrvatskih pisaca, glazbe i filma Tisak Media centar će obilježiti još jedan rođendanski tjedan u kojem će ugostiti velikane hrvatske umjetnosti – Ivana Aralicu, Pavla Pavličića i Anju Šovagović Despot.

U tjednu od 21. do 27.06. u svim Tisak Media centrima na velikom sniženju do čak – 50% naći će se veliki broj knjiga, glazbenih CD-a i filmova hrvatskih autora.
Svi ljubitelji hrvatske književnosti moći će po akcijskim cijenama pronaći naslove poput Život nastanjen sjenama Ivana Aralice, Žive igračke autora Pavla Pavličića, te Elita gora od rulje Mirka Kovača.

Među filmskim naslovima u ponudi po akcijskim cijenama  nalazit će se Što je muškarac bez brkova i Duhovi Sarajeva, dok će ljubitelji hrvatske glazbe imati  priliku obnoviti svoje kućne glazbene kolekcije albumima poput Tvornice snova Nene Belana i Gold edition popularne dance skupine Colonia.

Osim neodoljivih sniženja u Tjednu hrvatskih pisaca, glazbe i filma Tisak Media centar ugostiti će i slavna imena hrvatske književne i kazališne scene. Ivan Aralica, između ostalog autor djela Psi u trgovištu i Konjanik će tako gostovati  u srijedu, 23.06. u 18 sati u  Tisak media centar Račkoga 2a,  u Zagrebu, a u  u četvrtak,  24.06 u 18 sati gostovat će Pavao Pavličić, autor knjiga Trojica u Trnju,  Dobri duh Zagreba i Žive igračke. Tisak Media centar u Gajevoj 2, 23.06. u 18 sati ugostiti će kazališnu damu Anju Šovagović Despot koja će tom prilikom promovirati svoju knjigu Kad se ima kome dati.

Prethodni članakRadno vrijeme Konzuma na Dan antifašističke borbe i Dan državnosti – Zagreb i okolica
Sljedeći članakAtlantic Grupa isplaćuje dividendu od 8,5 kuna po dionici