Velpro potpisao sporazume sa svim udruženjima malih trgovaca

velproUspješnu višegodišnju suradnju i podršku malim trgovcima u Hrvatskoj, Velpro je dodatno potvrdio potpisivanjem Sporazuma o poslovnoj suradnji sa svim udruženjima malih trgovaca Republike Hrvatske.

Sporazum je potpisan sa Savezom udruga malih trgovaca, Udrugom trgovaca Sisak, Udrugom trgovaca Zadarske županije, Udrugom trgovaca Sjever Plus i Udrugom trgovaca Splitsko-dalmatinske županije.

Velpro od svog osnutka uspješno surađuje s malim trgovcima, a partnerski odnos se kontinuirano proširuje kroz različite projekte koji za cilj imaju podršku, očuvanje i unapređenje poslovanja malih trgovaca u Hrvatskoj.

Kroz različite programe malim trgovcima omogućuje se smanjenje troškova, implementacija suvremenih maloprodajnih praksi i znanja te ukupno povećanje efikasnosti poslovanja.

“Potpisivanje ovih sporazuma rezultat je zajedničkih težnji za unaprjeđenjem svih aspekata višegodišnje uspješne suradnje malih trgovaca i Velpro-a, kojom se jača i vodeća pozicija domaće proizvodnje i trgovine”, izjavio je Zoran Mitreski, direktor Poslovnog područja veleprodaje i distribucije u Konzumu.

“Nastavak dugogodišnje partnerske suradnje s Velpro-m kao najvećom hrvatskom veleprodajom omogućuje našim članovima još povoljnije uvjete nabave robe i usluga, ali osigurava i dugoročnu stabilnost poslovanja i konkurentnost na izuzetno kompetitivnom europskom tržištu. Povezivanje malih trgovaca u okviru Saveza iznimno je važno za opstanak i razvoj male trgovine u Hrvatskoj”, izjavio je Ivan Čibarić, predsjednik Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske.

Zoran Paleka, predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije, kao i Vladimir Deverić, predsjednik Udruge trgovaca Sisak, nakon potpisivanja Ugovora sa Zoranom Mitreskim, direktorom Poslovnog područja veleprodaje i distribucije u Konzumu najavili su još kvalitetniju suradnju.

“Potpisivanje ovog Sporazuma iznimno je bitno za sve članove našeg udruženja, budući da se radi o važnom načinu promicanja interesa malih trgovaca u Hrvatskoj”, izjavio je Vladimir Deverić, predsjednik Udruge trgovaca Sisak.

Sporazum o poslovnoj suradnji s Velprom potpisali su i Oliver Vuletić, predsjednik Udruge trgovaca Splitsko-dalmatinske županije i Čedomir Momčilović, predsjednik Udruge trgovaca Sjever Plus koji je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te još jednom naglasio važnost ovog Sporazuma za stvaranje pozitivnih trendova u tradicionalnoj maloprodaji i njezinom opstanku.

“Uspjeh u trgovini je usko vezan s partnerstvima s dobavljačima, kao i kupcima, a zajednički cilj udruženja malih trgovaca i Velpro-a je povećati dodatnu vrijednost na principima održivog razvoja”, rekao je Zoran Paleka, predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije.

Velpro, kroz svoja 23 veleprodajna centra diljem Hrvatske, profesionalnim pristupom, kvalitetom i širinom asortimana i usluga, u potpunosti odgovara zahtjevima i potrebama kupaca tijekom cijele godine. Na više od 90.000 m² skladišnog prostora u 23 veleprodajna centra kupcima je svakodnevno na raspolaganju više od 8000 različitih artikala. Svojom raširenom logističkom mrežom Velpro osigurava isporuku u svim dijelovima Hrvatske, a širinom asortimana omogućuje cjelovitu opskrbu na jednom mjestu.

Prethodni članakGoogle postaje dio mega kompanije Alphabet
Sljedeći članak‘z bregov svježi sir s vrhnjem – za život u pokretu