Vikend akcija u Westgate-u: Do 30% popusta na tehničku opremu

Pored sjajne prilike za iznimno povoljnu kupovinu tehničke opreme, svi posjetitelji moći će nazočiti prvom predstavljanju čarolije 3D televizije u Hrvatskoj

wg-letakWest Gate Shopping City i ovoga tjedna nastavlja privlačiti posjetitelje novim, atraktivnim akcijama. Nakon promotivnih akcija prodaje kozmetičkih proizvoda te sportske odjeće i opreme, tijekom vikenda od 21. do 23. svibnja na akciji će biti tehinčka oprema. Tako će svi kupci moći uživati u najvećem izboru tehničke opreme uz popuste do čak 30%.

Tako će se primjerice uz vrlo povoljnih 25% popusta moći dobiti Vipme komplet Nokia 2700 kao i određene Tele2 start pakete, uz dodatnih 145 kn na računu. Sve cijene proizvoda u Sonyjevom dućanu bit će snižene za 5%, dok će one u Samsungovom biti 10% niže od uobičajenih. SophoSlab će s čak 20% sniženja počastiti one koji se odluče na kupnju softvera i igrica za igraće konzole (PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Nintendo wii i Nintendo DS, PC), dok će u Techno Marketu svi artikli biti dostupni po cijeni nižoj za čitavih 30%. Također, akciji se pridružuje i Mercator, s 10% sniženja na sve male kućanske aparate, kao i one za osobnu njegu te akustiku.

Uz sve navedeno, kupci će uz predočenje računa s navedenim iznosom većim od 200 kn moći provjeriti i jesu li sretne ruke u igri „Kola sreće“, koja im može donijeti još dodatnih popusta u trgovinama ili ugostiteljskim objektima Westgata.

Pored sjajne prilike za iznimno povoljnu kupovinu tehničke opreme, svi posjetitelji moći će nazočiti prvom predstavljanju čarolije 3D televizije u Hrvatskoj. Naime, u Samsung Brand Storeu održat će se ekskluzivna prezentacija Samsungovog 3D televizora.

Prethodni članakPolice, pult, kasa – povoljno
Sljedeći članakNestle Adriatic s tržišta povlači Cap Colombie i Espresso instant kavu