Vindijin uspjeh na sajmu u Gornjoj Radgoni

medalja-2010Poslovni sustav Vindija nastavlja s osvajanjem najviših priznanja za svoje kvalitetne prehrambene proizvode

Prehrambena industrija iz Varaždina još je jednom potvrdila visoku kvalitetu svojih proizvoda, koji su osvojili mnoštvo nagrada na ocjenjivanju u Gornjoj Radgoni uoči 48. poljoprivredno–prehrambenog sajma.

Organizacija Sajma, koji se ove godine održava od 21. do 26. kolovoza, već tradicionalno prepoznaje izvrsnost proizvoda koji dolaze iz Vindije.

Tako je ove godine najveća prehrambena industrija u Hrvatskoj osvojila čak 26 odličja, od čega čak tri šampionske titule, koju ponosno nose Ovis feta, meki ovčji sir, Popy shake s okusom vanilije i ledena kava ‘z bregov, stoji u priopćenju ove kompanije.

U mliječnom asortimanu velike zlatne medalje osvojili su cijenjeni tvrdi sirevi i višestruki dobitnici DLG nagrada, Caprodur, Bovidur i Ovidur, a njima su se pridružili i meki sirevi, Fetaca i Grabancijaš. Zlato je pripalo i ukusnim Vindijinim desertima – pudinzima s okusom čokolade, lješnjaka i vanilije, a istovjetnu je nagradu osvojilo čokoladno mlijeko te čak tri izdanja Freska Euforije, popularnog krem jogurta; jaffa-čoko crispies, stracciatella i kokos-čoko crispies.

Pileći proizvodi  gastronomske marke Cekin također su zadovoljili visoke kriterije stručnoga ocjenjivačkog suda te odnijeli četiri odličja, od kojih su dva zlatna pripala piletini Gavelino, namirnici čija je iznimna kakvoća nagrađena i na ovogodišnjem novosadskom sajmu.

Međunarodni sajam u Gornjoj Radgoni, ugledna regionalna priredba na kojoj Vindija posljednjih godina redovito dobiva vrijedna priznanja, ovog će ljeta kao zemlju partnera ugostiti Češku, a uz hrvatske, predstavit će se i proizvođači iz Austrije, Poljske i Makedonije.

Prethodni članakStiže ljetno pivo karlovačko NEXT, ali samo za HoReCa kanal
Sljedeći članakLuka Rajić ulazi u proizvodnju voća i povrća