Vrhunska imena ecommerce svijeta stižu na Ecommerce Day 2019.

Najbolja predavanja, govornici koji motiviraju i inspiriraju, velike ideje, iskustva, prakse, networking, najveći performans i dobra hrana sve su to odlični razlozi da dođete na konferenciju Ecommerce Day 2019. 

Do sad u Hrvatskoj neviđena svjetska imena kada je u pitanju online kupovina stižu 17.4.2019. u Zagreb, točnije u Kraš Auditorium. Riječ je o najvećoj regionalnoj ecommerce konferenciji koja se održava već 5. godinu zaredom u Hrvatskoj. Na ovogodišnjem izdanju održat će se i jedinstvena podjela nagrada za najbolje web trgovce u Hrvatskoj za 2019. godinu.

U Krašu se očekuje više od 300 domaćih i stranih posjetitelja, a broj prijavljenih eksponencijalno raste stoga je mjesta u dvorani svakim danom sve manje. Posjetitelji će moći saznati što nas čeka u budućnosti, kako povećati promet za 300 posto te brojne tajne i trikove ključnih ecommerce aspekata uz top predavače.

Velika imena stižu na velika vrata
Program se sastoji od predavanja TOP stručnjaka iz čitave regije, panela i networkinga.
Predavači stižu iz različitih dijelova svijeta tako da će svoja znanja i iskustva prenijeti Jaroslav Snajdr, ravnatelj The Boston Consulting Group, Luka Škacan, direktor razvoja Hrvatske pošte, Tomislav Lažeta, direktor prodaje DPD-a, Bartlomiej Behnke, direktor marketinga i potpredsjednik upravnog odbora Intersporta. Najavljeni su i Kaspars Drikis, komercijalni direktor RTB House (tvrtka koja je prema Financial Times najbrže rastuća tvrtka u Europi u 2019. godini), Vladimir Stanković, direktor brand marketinga i digitalne trgovine za Camper, Tomáš Braverman, glavni izvršni direktor Heureka Group, Janko Medja, direktor u LeanPay, MBA, Ivan Kovačević (direktor “Digital shopper” performance marketing huba agencije Bruketa&Žinić&Grey), Vice Božić (osnivač i direktor digitalne agencije GoAds), Ivica Kruhek (direktor tvrtke Marker). Bit će održan i panel s govornicima iz Hrvatske pošte, Mastercarda i Campera.

Posebno iznenađenje povodom 5. godišnjice održavanja ove konferencije bit će gost iz tvrtke Infobip koja je dobitnik nagrade EY Poduzetnik godine za 2018. godinu. Impresivni podaci govore da ovi Istrijani zapošljavaju više od 1500 ljudi u čak 61 uredu na svim kontinentima i čije usluge koristi 2/3 svjetske populacije.

Itekako dobar razlog da iz prve ruke čujete što oni imaju za reći, zar ne?

Najbolja predavanja, govornici koji motiviraju i inspiriraju, velike ideje, iskustva, prakse, networking, najveći performans i dobra hrana sve su to odlični razlozi da dođete na konferenciju Ecommerce Day 2019.

Prijaviti se možete Ovdje.

Prethodni članakFAO: Cijene hrane stabilne u ožujku
Sljedeći članakDva nova rješenja iz kuhinje Dr. Oetkera: Čokolada i Cheese se vole!