Wolt Market i Grad Zagreb promoviraju male proizvođače

Wolt Market u svoju je ponudu uvrstio više od stotinu proizvoda malih proizvođača, od kojih velik dio nosi oznaku Plavi ceker

Wolt Market, vlastita trgovina platforme za dostavu Wolt i Grad Zagreb pokrenuli su suradnju s ciljem promocije malih proizvođača i njihovih proizvoda. U sklopu te suradnje Wolt Market u svoju je ponudu uvrstio više od stotinu proizvoda malih proizvođača, od kojih velik dio nosi oznaku Plavi ceker, a mogu se naći u kategoriji “Kupujmo lokalno” Wolt Market trgovine. Uključivanjem ovih proizvoda u svoju ponudu, Wolt Market je ojačao svoju ponudu proizvoda lokalnog karaktera te otvorio vrata novim kupcima za male proizvođače i njihove proizvode. Sljedeći mjesec ove proizvode možete isprobati po promotivnim cijenama u sklopu velike Wolt kampanje.

Wolt+ tjedni predstavljaju jednu od najvećih kampanja do sada, a trajat će od 3. do 23. lipnja. Tijekom ove kampanje svim korisnicima Wolt+ usluge bit će dostupan popust do 50% na narudžbe iz omiljenih restorana i trgovina. Također, proizvodi malih proizvođača iz kategorije “Kupujmo lokalno” u Wolt Marketu bit će sniženi, čime Wolt želi potaknuti svoje korisnike da isprobaju lokalne proizvode i postanu njihovi vjerni kupci.

Oznaku “Plavi ceker” nose prehrambeni proizvodi napravljeni od domaćih sirovina na području Republike Hrvatske, čija je kvaliteta više razine od zakonski propisane te uobičajeno zahtijevane i očekivane od strane potrošača, a namijenjena je označavanju, isticanju i promociji poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda. Cilj Grada Zagreba s ovim projektom je potaknuti okupljanje i organiziranje malih i srednjih poljoprivrednih gospodarstava, prvenstveno proizvođača visokokvalitetnih proizvoda s područja cijele Republike Hrvatske. Kroz propisane standarde kvalitete, ovi proizvođači se pozicioniraju kao važni i prepoznatljivi na tržištu grada Zagreba. Suradnja s Woltom dodatno pomaže u plasmanu tih proizvoda na domaće tržište.

“Ponosni smo na ovu suradnju s Gradom Zagrebom jer vjerujemo da na domaćem tržištu postoji neiskorišteni potencijal za proizvode malih, lokalnih proizvođača. Ovo je izvrsna prilika da podržimo njihove proizvode i omogućimo našim korisnicima širi izbor domaćih prehrambenih proizvoda po izvrsnim cijenama”, izjavio je Marko Rubelj, General Manager u Wolt Market Hrvatska.

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, a svoje proizvode i usluge na Woltu nudi na tisuće partnera restorana i trgovaca. Iako je u početku bio prvenstveno platforma za dostavu hrane, u posljednjih šest godina Wolt je znatno proširio svoju ponudu i danas je aplikacija koja gotovo u potpunosti može zadovoljiti sve potrebe svojih korisnika uz dostavu u roku od 30 minuta.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakCijene hrane blago porasle u svibnju
Sljedeći članakHenkel Croatia proslavio 30 godina poslovanja