WOW! voda na policama Metroa

Na police veleprodajnih centara Metro Cash & Carry stigla je WOW voda, blago gazirana voda s okusom limuna, jabuke, jagode i grožđa.

WOW voda, uz voćno osvježenje, omogućuje i drukčije iskustvo ispijanja vode jer je pakirana u prozirnu limenku ukrašenu zrelim voćem koje najavljuje punoću okusa.

WOW voda pravi je odabir za sve vlasnike trgovina, kafića, restorana i hotela koji žele osvježiti svoju ponudu u vrućim ljetnim mjesecima i svojim kupcima, uz okus i  kvalitetu, ponuditi i dobro dizajniranu ambalažu.

Dizajn ambalaže bitan je u procesu donošenja odluke o kupnji, a Metro svojim kupcima, među kojima je najviše vlasnika malih i srednjih tvrtki, želi osigurati rješenja kojima će se izdvojiti iz konkurencije.

Metro Cash & Carry u ponudi ima gaziranu i negaziranu vodu 18 različitih brandova. Među njima je i voda vlastite robne marke Aro, namijenjena kupcima koji trebaju osnovne artikle za svakodnevne potrebe poslovanja.

Uvoznik za WOW! vodu poznatog branda Magic Brands je Valentić d.o.o. WOW! voda dostupna je u svim Metro veleprodajnim centrima u pakiranjima od 24 komada po cijeni od 149,70 kuna.

PROMO

Prethodni članakSektorska analiza – hrana i piće: Perspektiva koju ni kriza nije uspjela poljuljati
Sljedeći članakBanke vjerovnice će bdjeti nad Mercatorom