Započele prijave za program Techstars METRO Accelerator

METRO Techstars (2)Od 27. travnja do 03. kolovoza, svi start-upovi koji razvijaju tehnološke aplikacije za poslovne potrebe restorana, hotela i ugostitelja mogu se prijaviti u program Techstars Metro Accelerator putem web stranice

Deset odabranih start-upova unaprijedit će svoja znanja i poslovanje te razvijati inovativne ideje pod vodstvom iskusnih mentora u sjedištu Techstars Metro Accelerator-a u Berlinu.

Tijekom tromjesečnog  programa primat će financijsku podršku te imati pristup resursima i znanjima organizatora programa, a u siječnju 2016. predstavit će svoje tvrtke međunarodnim investitorima te predstavnicima industrije i javnosti.

“Start-upovi diljem svijeta razvijaju digitalne i tehnološke inovacije koje našim kupcima mogu biti izuzetno korisne u razvoju i unapređenju poslovanja. Metro želi pronaći i podržati najkreativnije i najinovativnije među njima. Pomažući osnivačima start-upova u razvoju ideja, pomažemo i svojim kupcima da korištenjem novih tehnologija postanu još uspješniji u svome poslovanju”, naglasio je Olaf Koch, predsjednik Upravi Metro Grupe.

Techstars Metro Accelerator prvi je globalni program nastao u suradnji Metro-a, Techstarsa i digitalne agencije R/GA, namijenjen start-upovima usmjerenima na razvoj aplikacija za poslovne potrebe restorana, hotela i ugostitelja.

U program se mogu prijaviti start-upovi u svim fazama razvoja koji razvijaju inovativne tehnološke aplikacije, a čija rješenja nude dodanu vrijednost u područjima poslovanja restorana, hotela i ugostitelja, poput dostave hrane, poticanja vjernosti kupaca ili potpuno novih digitalnih proizvoda i usluga.

Cjelokupan proces prijave odvija se na engleskom jeziku putem web stranice www.techstarsmetro.com, a dodatne informacije možete pronaći i na Twitteru @MG_accelerate.

Metro aktivno sudjeluje u razvoju tehnoloških inovacija koje formiraju budućnost trgovine, a strateško partnerstvo sa start-upom Culinary Agents, najnoviji je korak u tome smjeru.

Zahvaljujući partnerstvu s Metro-om, američka web stranica specijalizirana za umrežavanje profesionalaca u području ugostiteljstva, ove će godine svoju uslugu prvi puta ponuditi na području Francuske i Italije, a uz podršku Metro-a Culinary Agents također će širiti poslovanje u SAD-u i Aziji.

Prethodni članakLG G4: najambiciozniji pametni telefon dosad
Sljedeći članakDeliiicije iznenadile slavljenika iz splitskog Doma za nezbrinutu djecu Maestral