Završeno kreativno natjecanje za “Kaufland škole ViP”

Besplatnu godišnju zalihu svježeg voća i povrća osvojilo je 36 škola, a u natjecanju su odabrane i škole za djecu s teškoćama u razvoju čime se broj partnerskih škola penje na čak 53

Završeno je sedmo natjecanje “Kaufland škola voća i povrća”, a poznate su i sve Kauflandove partnerske škole za školsku godinu 2023./2024. O konačnim pobjedničkim školama odlučivali su kupci glasanjem za svog favorita u trgovinama Kauflanda. Glasanje je trajalo od 29. svibnja do 11. lipnja te je pomoću gotovo 70.000 glasova odabrano 36 škola.

Iz Kauflanda podsjećaju kako je za one poslovnice za koje je pristigla samo jedna prijava, škola koja se prijavila ujedno i pobjednička, a također su odabrane i škole pobjednice u kategoriji škola za djecu s teškoćama u razvoju – stoga će od ove godine Kaufland imati ukupno čak 53 partnerske škole diljem zemlje.

“Zahvaljujemo svim školama koje su ove godine sudjelovale u našem projektu te čestitamo pobjednicima, a veliko hvala i svima koji su glasovali za svog favorita! Veselimo se nastavku uspješne suradnje s osnovnim školama diljem Hrvatske i sretni smo što ćemo na vrlo konkretan način već 7. godinu zaredom djeci redovito moći pružati zdravi obrok”, poručila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikaciju u Kauflandu.

Popis svih pobjedničkih škola možete pronaći na kaufland.hr/skolavip

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakTetra Pak nastavlja s napretkom na području održive transformacije
Sljedeći članakRadnicima Podravke ponovno rastu plaće