Zimska njega uz Vaseline

Niske temperature i više vremena provedenog u grijanim prostorima ostavljaju posljedice na naše usne, ruke, ali i kožu cijelog tijela

Nakon što je dolaskom u Hrvatsku osvojio ljubitelje kvalitetne kozmetike, brand Vaseline spreman je i ove zime pomoći u rješavanju najčešćeg problema kad je u pitanju njega tijela – suha koža. Vaseline Original Pure Petroleum Jelly kozmetički vosak pomaže zadržati vlagu kože, hidratizirati ju i pomoći da ona ostane meka i elastična. Kozmetički vosak pomaže suhoj i ispucaloj koži, štiti ju od vanjskih utjecaja i pruža osjećaj trenutačnog olakšanja.

Niske temperature i više vremena provedenog u grijanim prostorima ostavljaju posljedice na naše usne, ruke, ali i kožu cijelog tijela. Balzami za usne Lip Therapy Original i Lip Therapy Rosy Lips, losioni za tijelo Cocoa Radiant, Essential Healing i Advanced Repair te kreme za ruke Advanced Repair i Healthy Hands Stronger Nails te najnovija Dry Hands Rescue krema, koja hidratizira kožu ruku i sadrži dodani antibakterijski sastojak, odgovaraju na zahtjeve suhe kože koja neovisno o tipu uvijek treba hidrataciju i zaštitu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakBIO svježe mlijeko u staklenoj boci
Sljedeći članakZimska njega – Tradicionalni formati i drogerije vode prodaju