Žuti klik – trgovina koja ispunjava sve želje

Uvođenje inovacija i digitalizacija među najvažnijim su strateškim ciljevima za Hrvatsku poštu, stoga je pokretanje internetske trgovine Žuti klik prije dvije godine bio jedan od važnijih koraka u ostvarenju ovoga cilja

Hrvatska pošta na temelju razvojne Strategije Pošta2022. ima u fokusu unaprjeđenje poslovnih procesa i uvođenje inovacija vodeći se imperativom kvalitete. Uvođenje inovacija i digitalizacija među najvažnijim su strateškim ciljevima za Hrvatsku poštu, stoga je pokretanje internetske trgovine Žuti klik prije dvije godine bio jedan od važnijih koraka u ostvarenju ovoga cilja.

Žuti klik pozicionirao se u protekloj godini kao prepoznatljivo i sve popularnije mjesto za kupnju na hrvatskom online tržištu. Zabilježen je solidan rast u ostvarenom prometu, broju kupaca i narudžbi te asortimanu proizvoda. Još brži rast prodajnih rezultata postignut je u prvim mjesecima 2019. godine. Ukupan broj narudžbi u siječnju i veljači povećan je za više od 80% u odnosu na isto razdoblje lani.

Kupnja na Žutom kliku stalno raste, a Hrvatska pošta osluškuje potrebe svojih korisnika i prema njima prilagođava usluge koje im nudi. Naša internetska trgovina iz mjeseca u mjesec za kupce priprema brojne promotivne ponude, a prati i inozemne trendove, pa je tako održana Singles’ Day promotivna ponuda, a u pripremi su i akcije za Black Friday, kao i Cyber Monday.

Kupcima nudimo više tisuća proizvoda koje mogu birati u 11 ponuđenih kategorija. Budući da smo u predblagdanskom periodu, uskoro ćemo ponudu proširiti božićnim ukrasima i drvcima. Također, korisnici će iz udobnosti vlastitog naslonjača u samo nekoliko klikova moći kupiti darove koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Specifičnost u ponudi Žutog klika je kategorija “Klikni na domaće – proizvodi naših sela” sa širokom paletom proizvoda hrvatskih OPG-ova. Jedan od najpopularnijih artikala iz te kategorije je originalni lički krumpir sa zemljopisnim podrijetlom. Hrvatska pošta, kao društveno odgovorna tvrtka, time približava male poljoprivredne proizvođače kupcima diljem Republike Hrvatske, potiče ruralni razvoj te pomaže OPG-ovima u plasmanu domaćih proizvoda.

Svim OPG-ovima Hrvatska pošta nudi kompletno rješenje za internetsku prodaju (Žuti klik) i distribuciju proizvoda, kao i korisničku podršku. Mali poljoprivrednici tako se mogu usredotočiti na ono što najbolje znaju – proizvodnju vrhunskih domaćih proizvoda. Kategorija OPG-ovih proizvoda vrlo je brzo prepoznata i prihvaćena, što potvrđuje da kupci sve više traže kvalitetne domaće proizvode.

Osim po ponudi i povoljnim cijenama, kupci prepoznaju Žuti klik i po tome što je on jedina domaća internetska trgovina s višekanalnom prodajom (internetska trgovina, poštanski uredi i kontaktni centar) te i dalje ima besplatnu dostavu u 1016 poštanskih ureda po cijeloj Hrvatskoj.

Prethodni članakChivas XV: Za zlatne noći za pamćenje
Sljedeći članakDomaćica Extra Choco