Blagdanske trpeze sa Zvijezda majonezama

zvijezda-majoneze-largeZvijezda, kao jedini hrvatski proizvođač majoneze pred nadolazeće blagdane ima puno posla, ali i velika očekivanja.

Prosinac je već tradicionalno najjači mjesec u prodaji majoneze te u Zvijezdi očekuju dobre prodajne rezultate do kraja godine.

Na hrvatskom tržištu majoneza, Zvijezda predstavlja tržišnog lidera i ima 75 posto tržišnog udjela.

Široki asortiman Zvijezda majoneza uz Delikatesnu, najpoznatiju i najprodavaniju majonezu na hrvatskom tržištu, čine Zvijezda light majoneza, Zvijezda lagana majoneza s jogurtom i dva nova okusa – Zvijezda Mediteran i Čili majoneza.

Prodaja Zvijezda majoneze iz godine u godinu raste i u odnosu na prošlu godinu bilježe rast prodaje na domaćem i izvoznim tržištima, unatoč krizi i pesimističnim najavama s početka godine.

“Trgovci dobro znaju da je Zvijezda benchmark u kategoriji majoneza na domaćem tržištu, a u prilog tome govori 100 posto ponderirane distribucije. Atraktivan i inovativan asortiman uvijek je popraćen i jakom marketinškom podrškom koja uključuje ATL i BTL aktivnosti”, ističe Vesna Kotlarević, rukovoditeljica marke Zvijezda majoneza.

Prethodni članakNazdravite u ponoć uz pjenušac POJ
Sljedeći članakDubai će 2013. imati previše šoping centara