Oral-B iO: RevoluciOnarna inovacija za senzaciOnalnu čistoću

Ovisno o modelu, na raspolaganju vam je do 7 načina rada: Daily Clean, Sensitive, Gum Care, Intense, Whiten, Super Sensitive i Tongue Clean. Pametni senzor pritiska različitim bojama svjetla pokazuje četkate li zube adekvatnim pritiskom i pomaže usvojiti dobre navike

Kad svoju običnu četkicu zamijenite električnom ili soničnom, brzo ćete primijetiti veliku razliku u svojoj oralnoj higijeni. Magnetna zubna četkica Oral-B iO ide i korak dalje, kombinirajući nježnu energiju mikrovibrirajućih vlakana s okruglim oblikom glave pa je pranje zubi istovremeno i nježno i precizno.

Moderan interaktivni zaslon pruža mnoštvo korisnih informacija. Upozorit će vas kad isteknu preporučene 2 minute za pranje zubi (a osjetit ćete i blage vibracije svakih 30 sekundi). Kad je uključite, četkica će vas pozdraviti, a na kraju pranja zubi smiješkom će pokazati da ste dobro obavili posao! Također će vam javiti kad trebate zamijeniti glavu četkice.

Ovisno o modelu, na raspolaganju vam je do 7 načina rada: Daily Clean, Sensitive, Gum Care, Intense, Whiten, Super Sensitive i Tongue Clean. Pametni senzor pritiska različitim bojama svjetla pokazuje četkate li zube adekvatnim pritiskom i pomaže usvojiti dobre navike.

Četkica se Bluetoothom može povezati s aplikacijom Oral-B kako biste pratili svoj napredak i što temeljitije oprali zube uz pomoć umjetne inteligencije. Aplikacija dijeli zube u 6 zona: gornja i donja čeljust, prednja i stražnja strana zuba te lijeva i desna strana usta. Model iO 9 koristi 3D mapiranje zubi pa prepoznaje do 16 različitih zona.

Modeli iO 7, 8 i 9 imaju magnetni punjač koji puni četkicu za oko 3 sata, a s iO 9 dobivate i praktični putni etui-punjač.

Naravno, Oral-B i dalje u svojoj ponudi ima električne četkice s okruglom glavom koje oscilirajuće-rotacijskim pokretima i pulsiranjem dokazano čiste do 100% bolje od klasične četkice, kao i liniju soničnih četkica Pulsonic za one koji preferiraju prati zube “klasičnijom tehnikom”. Pranje zubi završite bežičnim oralnim tušem Aquacare Oxyjet, koji čisti i najteže dostupna mjesta te masira desni. A da bi njega bila kompletna, Oral-B nudi i različite zubne konce i zubne paste. Sve što trebate za dobru oralnu higijenu!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakVoćarna Ptiček – Obiteljska tradicija u voćarni na uglu
Sljedeći članakProšli tjedan fiskaliziran osam posto veći iznos nego u istom razdoblju 2019.