Encian blagdanski paket za kolače

Ufff, ima li što bolje od ukusnih blagdanskih kolača?

Teško se odvajamo od njih iako nakon jedenja imamo osjećaj grižnje savjesti. Blagdanski kolači, naime, ne moraju nužno biti spravljeni od klasičnog rafiniranog bijelog šećera ili bijelog brašna nego možete probati s njihovim zdravijim alternativama. Zato sada imate priliku osvojiti bogati Encian blagdanski paket za kolače.

Ako ste ljubitelj slatkog, a želite zadržati “klasični šećerni” okus, onda je za vas idealan Demerara šećer. Ako pak želite probati nešto novo, onda vam preporučujemo iznimno aromatičan Muscovado tamni šećer koji svaku slasticu učini još boljom.

Možete li zamisliti blagdanske kolače bez cimeta? Ne možemo ni mi te zato u paketu dobivate i Organski Cejlonski cimet sa Šri Lanke, koji će vas oduševiti svojom posebnom aromom i mirisom drugačijim od običnog klasičnog cimeta.

Ne morate brinuti da će vam nedostajati brašno za ove blagdane jer smo za vas spremili i set od četiri različita organska brašna – kokosovo, zobeno, proseno i laneno. Za svakog ponešto, ovisi o vrsti kolača, no vjerujemo da će vas svako oduševiti na svoj način :).

Za kraj, glavni sastojak više-manje svakog kolača je mlijeko, ali mi vam nudimo njegovu zdraviju alternativu u obliku napitka od badema i zobi – bez šećera naravno. Napitak od zobi daje vam savršeno potrebnu teksturu uz beskompromisni okus, dok napitak od badema daje još dodatnu prženu aromu svakom kolaču.

Iz Enciana vam želimo ugodne, zdrave i vesele blagdane te se nadamo da će vam naši proizvodi pomoći u pripremi savršenih blagdanskih kolačića!

U kućicu za odgovore, koja će se otvoriti točno 3.12. ispod ovog teksta, otkrijte nam koji ćete ukusni kolač napraviti s proizvodima Enciana.

A tri najkreativnija odgovora Encian će darovati bogatim blagdanskim paketima za kolače u kojem se nalaze brojne zdravije alternative za spravljanje blagdanskih slastica.

Sretni dobitnici su:
1. Vladimir Rakoš
2. Đurđica Tomašević
3. Josipa Akšamović.