Probudite čaroliju s novim zimskim okusima iz Fructala

Za najčarobnije doba godine Fructal je pripremio ograničenu seriju od dva nova, jedinstvena okusa: Fructal Classic Dunja i Fructal Classic Crveni ribiz.

U nadolazećem prosincu te tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, kada će se okupiti obitelji i prijatelji, za potrošače su pripremili dva nova, atraktivna, različita i jedinstvena okusa savršena za duge zimske dane:

– Fructal Classic Dunja je negazirano bezalkoholno piće od dunja i jabuka s dodatkom vitamina C, koji je po prvi put dostupan i u obliku pića jedinstvenog okusa
– Fructal Classic Crveni ribiz je negazirano bezalkoholno piće s crvenim ribizom i sokom od jabuke, koji će biti baš pravi i drugačiji začin za zimske dane.

Limitirana serija novih proizvoda će biti dostupna zimi i dočarat će vam čaroliju zimskih dana! Tijekom blagdana, druženja s najdražima i proslava, novi okusi bit će taman za začiniti vaše blagdanske stolove.

Za jedinstveno osvježenje Fructal daruje najzanimljiviji i najkreativniji odgovor na naše pitanje s po jednom transportnom kutijom svakog novog proizvoda: 12 pakiranja Fructal Classic Dunja i 12 pakiranja Fructal Classic Crveni ribiz. Bez kojih proizvoda Fructala ne možete zamisliti božićne i novogodišnje blagdane i zašto?

Svoj odgovor upišite u kućicu koja će se točno 20. prosinca otvoriti ispod ovog teksta.

Požurite jer odgovore zaprimamo do ponoći dok ćemo sretne dobitnike objaviti na ovoj stranici odmah iduće jutro. Sretno 🙂

Dobitnica je Anita Nikolić.