Naturel hrskavi müsli

Jutro u kojem konzumiramo zdravi i hranjivi doručak osigurava nam dan bez napada gladi i posezanja za brzim i manje zasitnim rješenjima, a nutrijenti koje unesemo tim obrokom vode nas kroz dan i određuju nam razinu energije, raspoloženja i snage u aktivnostima koje nam predstoje. Jer ne kaže se bez veze da je doručak najvažniji obrok u danu.

Naturel hrskavi müsli su vrlo ukusna mješavina blago tostiranih zobenih pahuljica iz cjelovitog zrna koje ostavljaju fini orašasti okus u ustima. Bogat su izvor hranjivih vlakana i B vitamina te pomažu u održavanju razine energije tijekom cijelog dana. Zbog svojstva da sporije otpuštaju energiju, pružaju dulji osjećaj sitosti. Naturel hrskavi müsli dolaze u novim, bogatijim okusima: Čokolada & višnja, Bijela čokolada & keksi i raskošno Šumsko voće, a u kombinaciji s vašim omiljenim napitkom, učinit će da vaš doručak postane jednostavno neodoljiv i odličan početak svakog uspješnog dana.

Dajte mašti na volju pa nam u kućicu za odgovore, koja će se otvoriti točno 1.12. ispod ovog teksta, napišite koji vam se od tri spomenuta okusa najviše sviđa i zašto.

Čak troje najkreativnijih čitatelja Naturel daruje poklon paketom!

U paketu će se naći Naturel Wholegrain muesli Forest Fruit, Naturel šumeće tablete Magnezij 375 + Vit C + Vit B6 bez šećera, Naturel Immuno 3-protect Hot Drink, Naturel snack od kukuruza s morskom soli i Naturel biljni namaz od graha s povrćem – bez konzervansa.

Požurite jer odgovore zaprimamo do ponoći dok ćemo sretne dobitnike objaviti na ovoj stranici odmah iduće jutro. Sretno 🙂

Sretne dobitnice su:
1. Nada Ogulinac
2. Milka Maljevac
3. Vlatka Kos