Sve za kućne ljubimce u Zvjerinjaku

Lanac trgovina Zvjerinjak je na tržištu prisutan od 2011. godine te od tada svoje kupce nastoje informirati kako je za zdravlje i dobrobit kućnih ljubimaca važno kupovati hranu koja odgovara pojedinoj pasmini ili vrsti životinje, ali na umu uvijek treba imati i kvalitetne sastojke. “Kućni ljubimci su članovi obitelji i njihovo nam je zdravlje bitno kao i naše”, poručuju.

Uz veliki izbor premium i superpremium hrane za pse i mačke, u specijaliziranim maloprodajama Zvjerinjak nudi i poslastice te opremu za ljubimce odnosno sve vrste pelena, maramica, šampona, krevetića, vodilica, igračaka, kaveza, toaleta, stjelje, pijeska i grebalica za mačke.

Zvjerinjak maloprodajni dućani nalaze se na području Zagreba u Sesvetama, Dubravi, trgovačkom centru King Cross, na Trešnjevci te na Drvinju. Najnoviji je dućan otvoren u Z-centru, na adresi Ljubljanska 2b, Zagreb. Svi proizvodi dostupni su i na web stranici zvjerinjak.hr, a dostava je moguća diljem Hrvatske.

Zvjerinjak je prisutan svojim webom zvjerinjak.hr i dostavom diljem Hrvatske.

Podijelite s nama simpatičnu fotografiju svog kućnog ljubimca s njegovom omiljenom igračkom, a najbolju fotografiju darujemo poklon-bonom u vrijednosti 200 kuna koji možete iskoristiti u ovom lancu trgovina za kućne ljubimce. Fotografiju možete unijeti u polja koja će se ispod ovog teksta otvoriti točno 14.12.

Požurite jer odgovore zaprimamo do ponoći dok ćemo sretne dobitnike objaviti na ovoj stranici odmah iduće jutro. Sretno 🙂

Sretni dobitnik je Vedran Pavlović.