Predstavljanje Varteksove kolekcije

Modna i tekstilna kompanija Varteks u svojoj trgovini u City Centru One West Zagreb predstavila je novu kolekciju za aktualnu sezonu jesen – zima 2018./2019. s posebnim naglaskom na muškom i ženskom poslovnom odijevanju koje uključuje muška odijela i kapute, te klasičnu eleganciju i kapute za žene.

Nova kolekcija u velikoj je mjeri posvećena mlađim poslovnim ljudima koji drže do stila i cijene visoku razinu kvalitete. Poznato je da su tradicija i veliko iskustvo prepoznatljivi sinonimi za Varteksovu odjeću, baš kao i kvalitetni krojevi i fine tkanine.

Varteks kolekcija za jesen – zimu 2018./2019. spaja moderno i vječnu eleganciju. Osim najfinijih tkanina, koje su stilom i bojama prilagođene trendovima sezone, u novoj kolekciji pozornost je posvećena i različitim figurama ljudi kako bi svatko mogao pronaći proizvod koji mu odgovara. Tako se odijela proizvode u tri odgovarajuća fita: fashion fit-slim, business fit-regular te comfort fit, a krojevi pokrivaju razne oblike tijela od srednjeg, visokog, niskog te punog, pa svatko prema svojoj figuri može odabrati idealno odijelo.

Kako bi odjeća bila još kvalitetnija, otpornija i udobnija, tkanine su oplemenjene različitim doradama, a poseban fokus Varteks je stavio i na dorade na vunenim tkaninama koristeći više gradacija vune, a sve osiguravaju izrazitu udobnost prilikom nošenja.

Prigodom predstavljanja kolekcije u novoj Varteks odjeći pistom su prošetali influenceri i ambasadori brenda: voditeljica Antonija Stupar Jurkin, pjevač Marko Tolja, te Zita Varga, violončelistica Zagrebačke Filharmonije. Uz njih, reviji su prisustvovale i brojne osobe iz javnog i poslovnog života.

Prilagođavajući se potrebama tržišta i kupaca, kompanija Varteks, koja ove godine slavi 100 godina stvaranja mode, definirala je novi shop koncept poslovnica, a kupcima je odnedavno na raspolaganju i web shop u kojem brže mogu doći do željenih artikala.