vegeta-grill-boss-logo-midiVegeta Grill Boss kulinarska je emisija koja objedinjuje pripremu hrane s roštilja i druženje na otvorenom.

Priprema roštilja ozbiljna je stvar, a svaka od osam emisija tematski je osmišljena. Za svoj sljedeći roštilj inspirirajte se Vegeta Grill Bossom koji možete od 9. srpnja pratiti od 14.20 sati na Novoj TV, te u repriznom emitiranju nedjeljom od 17.40 sati na Doma TV, poručuju iz Podravke.

Za one koji propuste televizijsko emitiranje sve emisije uz dodatne videosavjete te recepte možete pogledati na stranici Coolinarika.com.

Kroz emisije chef kuhinje Marin Rendić naučit će gledatelje kako pripremiti ukusnu hranu na roštilju, od predjela do deserta.

Ujedno će gledateljima otkriti male trikove i savjete kako najbolje marinirati meso, koje dijelove mesa koristiti za pripremu roštilja, kako pripremati na roštilju ribu i plodove mora, kako poslužiti jela i zaokružiti jelovnik sa senzacionalnim desertima.

U sklopu emisije chefu Rendiću pridružit će se i stručnjak za vino koji će za svaki jelovnik preporučiti vrhunska vina koja će se izvrsno sljubiti s hranom koju Marin priprema za svoje goste.

Chef Marin Rendić pokazat će i primjenu novih proizvoda iz Vegetina asortimana – Vegeta marinada, Vegeta Natur Twisteva i Vegeta mixeva. Uz to svaki roštilj ne može bez senfa, ajvara i ketchupa te vrhunskog osvježenja uz Studenu, Studenac i Lero sokove.

Pool party, Nogometna večer, Biker party, Momačka večer, Dječji rođendan, pa i nezaobilazni Cool Party za korisnike Coolinarika.com – samo su neke od tema svake od emisija Vegete Grill Bossa.

“Posjetite neko od prodajnih mjesta uključenih u promotivnu prodaju uz nagrade, isprobajte asortiman Vegeta marinada, Vegeta Twisteva, Podravka ajvara, senfa i ketchupa i ponesite kući nagradu uz koju će i pripremanje roštilja biti još lakše. Osim promotivne prodaje, na desetak prodajnih mjesta Podravkini promotori kulinarstva za kupce pripremaju najbolji roštilj”, najavljuju iz Podravke.