Vina Belje osvojila osam zlatnih medalja

Na 45. Izložbi vina kontinentalne Hrvatske Vina Belje nagrađena i s tri posebna odličja

Tijekom ovog vikenda u Svetom Ivanu Zelini održani su tradicionalni Svetoivanjski dani u sklopu kojih se odvijala i 45. Izložba vina kontinentalne Hrvatske.

Iz vinarije Vina Belje izvijestili su kako su njihova vina na toj manifestaciji osvojila čak osam zlatnih medalja i to za vina Graševina Goldberg 2011, Graševina 2011, Chardonnay Goldberg 2011, Chardonnay Goldberg 2012, Chardonnay 2011, Chardonnay 2012, Cabernet sauvignon 2009 i Cabernet sauvignon merlot 2009.

Ovaj iznimni uspjeh beljskih vina, kažu u tvrtki, dodatno potvrđuje njihovu kvalitetu i poziciju na tržištu te prepoznatljivost kako kod stručne zajednice, tako i kod potrošača. Na izložbi vina kontinentalne Hrvatske bilo je prijavljeno 244 uzorka vina, a Vina Belje su bila odlično rangirana u svim kategorijama.

Ocjenjivanje vina u Svetom Ivanu Zelini poznato je i po dodjeli posebnih odličja u osam kategorija u kojima su Vina Belje proglašena najboljima u čak tri kategorije – Chardonnay 2012. Vina Belje, najbolje ocijenjeno bijelo suho mirno vino iz prethodne godine, zatim Chardonnay 2011. Vina Belje najbolje ocijenjeno bijelo suho mirno vino staro dvije i više godina te Cabernet Sauvignon 2009. Vina Belje najbolje ocijenjeno crno mirno vino staro tri i više godina, navodi se u priopćenju.

Prethodni članakPuls sektora: Rast unatoč depresiji
Sljedeći članakTedeschi: Kupnja Mercatora je veliki poduzetnički pothvat