coolinarika-portal-midiUzlazna putanja Coolinarike se nastavlja. Njezina Facebook stranica strelovito se približava vodećoj poziciji među društvenim mrežama sektora industrije hrane.

U samo osam mjeseci postojanja najmlađa stranica u ‘food’ društvenom eteru dosegnula je impozantnu brojku od čak 200.000 fanova.

Podravka s ovim uspjehom Coolinarike broji čak tri svoje stranice među top pet u food industriji.

Misija koja se pokazala faktorom uspjeha je zabavan, koristan sadržaj namijenjen već dugogodišnjim korisnicima Coolinarike, ali prije svega mlađoj populaciji željnoj izazova. Konstantno unapređivanje i poboljšanje sadržaja važan je sastojak fantastičnih rezultata.

Dokaz tomu je projekt videorecepata u kratkoj formi koji svakim danom bilježi sve veću popularnost među fanovima Coolinarike.

Trend velikog rasta prati i Coolinarika Viber Public Chat kojeg nakon samo nekoliko tjedana prisustva prati više od 10.000 korisnika.

Mnogi su zaljubljenici u sadržaje koje Coolinarika nudi na svim svojim kanalima, a nedavno je otvoren i Instagram profil @Coolinarika. Ako još niste, pridružite se našoj velikoj Coolinarika zajednici.