Oglašavanje

Portal i magazin Ja TRGOVAC središnje je mjesto informiranja o maloprodaji i industriji robe široke potrošnje u Hrvatskoj

Kontaktirajte naš prodajni tim:
Ja TRGOVAC
Ilica 1A, 2.kat, 10 000 Zagreb
Tel : +385 1 559 5056
Mail: prodaja@jatrgovac.hr——

Kliknite na fotografiju za preuzimanje Media Kita za 2024. godinu.

NAJTIRAŽNIJI I NAJČITANIJI
S tiskanom i distribuiranom nakladom od 5.000 primjeraka te nekoliko tisuća prelistavanja digitalnog izdanja mjesečno, magazin Ja TRGOVAC najtiražniji je i najčitaniji stručni magazin o maloprodaji i industriji robe široke potrošnje u Hrvatskoj.

NAJKVALITETNIJI I NAJVJERODOSTOJNIJI
Beskompromisna kvaliteta i vjerodostojnost sadržaja te profesionalan i pouzdan odnos s partnerima čini Ja TRGOVAC prvim izborom čitatelja i oglašivača u sektoru maloprodaje i robe široke potrošnje.
Aktualni, pregledni i korisni prilozi i tržišne analize, koje pripremamo u suradnji s vodećim stručnjacima i istraživačkim agencijama iz zemlje i inozemstva, prepoznat su i tražen alat u svakodnevnom radu pa tako iz mjeseca u mjesec bilježimo konstantan rast zahtjeva za besplatno primanje magazina, dok je spektar oglašivača koji su nam ukazali povjerenje najširi u branši.

NAJCITIRANIJI I NAJUTJECAJNIJI
Redovito citiran i prenošen u drugim medijima, sadržaj magazina i portala Ja TRGOVAC predstavlja najvažniji izvor informacija s područja maloprodaje i robe široke potrošnje. Naše ankete i za nas pripremljene tržišne analize svaki mjesec rado su popraćene na televiziji, radiju, novinama, internetu.

NAJPOUZDANIJI I NAJEFIKASNIJI
Jasnom i transparentnom, besplatnom distribucijom na ime i ruke ključnih ljudi sektora maloprodaje i industrije robe široke potrošnje na čitavom teritoriju Republike Hrvatske, magazin Ja TRGOVAC jamči siguran doseg ciljne skupine uz distribuciju koja se realizira bez remitende. Ja TRGOVAC magazin nezaobilazno je štivo za stručni krug čitatelja, konzultiran kako od strane obrazovnih ustanova tako i vodećih donositelja odluka u tvrtkama iz branše kojoj je namijenjen.

NAJPRETRAŽIVANIJI I NAJPOSJEĆENIJI
Internet portal Ja TRGOVAC mjesečno posjeti više od 50.000 čitatelja čime predstavlja jednog od najposjećenijih stručnih portala u Republici Hrvatskoj. Uz praćenje dnevnih događja iz zemlje, regije i svijeta, Internet portal jatrgovac.hr na jednom mjestu donosi mogućnost uvida u sva prethodna izdanja magazina s analizama kategorija, kretanja na tržištu i drugim stručnim sadržajem što je trajna vrijednost za brojne studije koje se rade za predviđanje budućih trendova u ovom dinamičnom sektoru gospodarstva. Sve objave na portalu također je moguće pratiti i putem društvenih mreža: Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube.

Izdavač: B2B GLOBAL d.o.o.
Direktor: Maroje Sabljić, MB: 01733362, OIB: 74145480771
Poslovni ured: Ilica 1a, 10 000 Zagreb
Zagrebačka banka d.d., Trg bana Jelačića 10, 10 000 Zagreb
Žiro račun: 2360000-1101667624,
IBAN: HR9523600001101667624, SWIFT: ZABAHR2X