Kokošja i Goveđa juha, Goveđi gulaš i Kokošja pašteta, lansirani davne 1958. godine, zadržali su svoju originalnu recepturu, ali i prepoznatljiv dizajn pijetla i kravice koji i danas inspiriraju te pobuđuju osjećaj povjerenja, sigurnosti i topline kod potrošača. Uz prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu, Podravka legende svojim potrošačima pružaju i mnoštvo drugih prednosti, kao što su Podravkina kulinarska ekspertiza i više od pola stoljeća tradicije u proizvodnji.

Podravka Kokošja i Goveđa juha

Podravka Kokošja juha simbol je ukusne domaće juhe u vrećici koja se kuha svega pet minuta te danas s ponosom možemo istaknuti kako je Kokošja juha pouzdana saveznica domaćica i jedna od najprodavanijih juha na tržištu već 60 godina. Prepoznatljiv šareni pijetao s pakiranja bio je glasnik novog doba u proizvodnji prehrambenih proizvoda daleke 1958. godine te je do danas ostao simbol ove ukusne bistre juhe.

Bistra Goveđa juha domaćeg okusa također je rado viđen gost obiteljskih ručkova još od 1958. godine. Delikatna kratka tjestenina po kojoj je jedinstvena, postala je (i ostala) ključan detalj uspješne pripreme svih goveđih juha. Još je uvijek jedna od najprodavanijih juha – još uvijek se rado kuha!

Podravka Goveđi gulaš i Kokošja pašteta

I ove dvije Podravkine legende svrstavaju se u Podravkine proizvode s najdužom tradicijom na tržištu. Među najprodavanijim su proizvodima kompanije, prepoznaju ih i obožavaju brojne generacije potrošača. Originalna receptura i dizajn proizvoda, u kojem dominiraju crvena boja i prepoznatljivi simboli pijetla i krave, ostali su gotovo nepromijenjeni od lansiranja čineći ih prepoznatljivima kroz generacije. Osim u regiji Adria, prodaju se i na tržištima zapadne Europe te Amerike i Australije.

Podravka Goveđi gulaš nositelj je oznake Izvorno hrvatsko, a 2014. godine nagrađen je nagradom Superior taste award, čime potvrđuje vrijednost i visoku kvalitetu. Kokošju paštetu retro zbog njezina blagog okusa te lagane teksture vole i djeca i odrasli. Priče o Podravka kokošjoj pašteti često se vežu uz uspomene iz djetinjstva, trenutke odrastanja i toplinu obitelji.