Logistička tvrtka cargo-partner od 2013. godine pouzdan je partner austrijskog PREMIUMPACK-a za kojeg godišnje preveze 1.500 tona pošiljaka uz stalan trend rasta. Suradnja obuhvaća redovne zračne, pomorske i cestovne prijevoze diljem svijeta. PREMIUMPACK postavlja visoke zahtjeve logističkim partnerima: prilagođena rješenja su jednako važna, kao i pravovremenost i ažuriranje statusa prijevoza.

Kako bi zadržali optimalni pregled brojnih pošiljaka, PREMIUMPACK i cargo-partner oslanjaju se na SPOT, online platformu koja omogućuje jednostavnu komunikaciju na razini pošiljke, praćenje u stvarnom vremenu, sveobuhvatne opcije izvještavanja, kao i učinkovito upravljanje dokumentima i informacijama. Bogato iskustvo cargo-partnera kao pouzdanog logističara, s više od 35 godina stručnosti je odlučujući čimbenik u rješavanju svih izazova.

Klijenti PREMIUMPACK-a često imaju posebne zahtjeve u pogledu uvjeta prijevoza, s naglaskom na temeraturne uvjete, vlagu i transportne rute. Prateći izvorne potrebe klijenata PREMIUMPACK-a, cargo-partner kreira raznovrsna transportna rješenja i osigurava specijalizirano prilagođene usluge, kao što je spremnik za kontrolu temperature.

“cargo-partner osigurava kvalitetna logistička rješenja za naše pošiljke diljem svijeta. Posebno cijenimo osobne konzultacije koje nam pomažu da savladamo sve izazove, kao i najzahtjevnije situacije”, naglasio je Michel Szczepanski, predsjednik uprave PREMIUMPACK-a.