Miris finih toplih slanaca u rano jutro malo koga može ostaviti ravnodušnim. Osim što odmah poželimo barem jedan mali slani zalogaj, često nas neodoljivo nakratko podsjeti i na djetinjstvo.

Domaći slanac jedan je od uspješnih proizvoda iz bogatog i raznovrsnog asortimana tvrtke Pekar d.o.o. iz Vinkovaca koja se može pohvaliti dugogodišnjom tradicijom proizvodnje smrznutih i svježih pekarskih te slastičarskih proizvoda.

Provjerene sirovine i proizvodni proces certificiran najvišim standardima prehrambene industrije (IFS) garantiraju konstantnu kvalitetu koju su prepoznale vodeće trgovačke kuće u Hrvatskoj i inozemstvu. Proizvodu je dodijeljen i HALAL certifikat što jamči kvalitetu, zdravstvenu ispravnost i jasno porijeklo sastojaka.

Jednostavna priprema uz dopečenje za samo sedam minuta bez odmrzavanja, jedna je od glavnih prednosti ovog ukusnog peciva.

Domaći slanac dostupan je u težini od 80 grama, a raspoloživ je i u primamljivoj kombinaciji s lukom. U potpunosti je prilagođen i za veleprodaju i za maloprodaju, a svojim je usklađenim pakiranjem dostupan i distribuiran širom Hrvatske u vrlo kratkom roku.

Svaki dan sa srcem od 1989. godine.
Već 30 godina s Vama!