IzlogPromoDrugo izdanje Executive Sales Adria Summita u Poreču

Drugo izdanje Executive Sales Adria Summita u Poreču

U suvremenom svijetu gotovo svaka aktivnost kojom se bavimo uključuje prodaju. No, biti prodavač u vremenu kada se uz ovu profesiju vežu negativni komentari, može biti izazov. S ciljem da se promijene takvi stavovi o prodajnoj struci, dvije zagrebačke tvrtke Sorbel Group i Faktor B, već drugu godinu za redom organiziraju Executive Sales Adria Summit (ESAS).

ESAS je regionalna prodajna konferencija koja će se održati od 10. do 12. listopada 2018. u Hotelu Parentium, Plava Laguna u Poreču. Sa željom da Summit bude mjesto na kojem će prodavači i prodajne organizacije usvojiti nova znanja i vještine, ove godine na njoj će govoriti deset prodajnih stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u ovome području.

Osim regionalnih stručnjaka Davora Bilmana, Vedrana Sorića, Igora Belošića, Ivane Nobilo, Ive Bele, Ane Šimunović, Verice Mijović i Dragana Vojvodića, nastupit će i dvojica britanskih predavača – Gavin Ingham i Daniel Disney te Andrew Dalgleish, veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatskoj.

Ingham je jedan od najpoznatijih europskih motivacijskih govornika i prodajni trener koji se specijalizirao u prodajnoj psihologiji, a u svom predavanju govorit će o strategiji “I am 10”. Glavni fokus predavanja koje nosi naziv Be More, Do More, Sell More bit će na vježbanju vlastite mentalne izdržljivosti.

S druge strane, Daniel Disney kao osnivač i autor The Daily Salesa, jednog od najpoznatijih prodajnih blogova, govorit će o prednostima social sellinga, novoj vrsti prodaje koja se odvija putem društvenih mreža. Osim predavanja na ESAS-u, održat će i jednodnevni Floating Masterclass gdje će se dotaknuti prednosti LinkedIna te stvaranja kvalitetnog medijskog sadržaja.

Kao i prošle godine, ESAS zadržava status all inclusive događaja što znači da su u cijenu kotizacije osim slušanja svih predavanja uključena dva noćenja na bazi polupansiona u Hotelu Parentium, Plava Laguna, korištenje wellnessa i SPA oaze hotela, sudjelovanje u organiziranim poslijepodnevnim aktivnostima te prisustvovanje na open bar partyju Rasprodaja vol. 2 uz goste iznenađenja.

Za sudjelovanje na konferenciji potrebno je prijaviti se na esas@salesadria.com te nabaviti Last Minute kotizacije po cijeni od 5.990,00 kn + PDV. Više informacija o Summitu potražite na salesadria.com.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...