Invictus Grupa prilagođava se potrebama svih kupaca

Nova je, moderna i brzorastuća tvrtka koja djeluje od svibnja 2018. godine, a osnovna joj je djelatnost veleprodaja i maloprodaja radne i zaštitne odjeće, obuće i ostale opreme

Tvrtka Invictus Grupa d.o.o. osnovana je s ciljem da se prilagodi potrebama svakog kupca odnosno poslovnog partnera kako bi u potpunosti ispunila njihove zahtjeve. Naša misija je pružiti svakom kupcu i poslovnom partneru najbolju vrijednost za novac vrhunskom kvalitetom robe, kažu u Invictus Grupi.

Nova je, moderna i brzorastuća tvrtka koja djeluje od svibnja 2018. godine, a osnovna joj je djelatnost veleprodaja i maloprodaja radne i zaštitne odjeće, obuće i ostale opreme. Osnovalo ju je troje mladih i kreativnih ljudi koji usmjeravaju svoje poslovanje ka vodećim svjetskim trendovima.

U ponudi radnog i zaštitnog opremanja nude sedam vrhunskih brandova: Portwest, Lacuna, Delta Plus, Cerva i 3M, AboutBlu i Perf.

“Širokom ponudom kompletno možemo zadovoljiti potrebe komunalnih, građevinskih i uslužnih djelatnosti, metalne industrije, industrije nafte i plina, rudarstva, rukovanja azbestom, automobilske industrije, elektronike, inženjeringa te svih djelatnosti u kojima je potrebna HTZ oprema”, poručuju iz Invictus Grupe.

Budući da se Invictus Grupa odnosi vrlo ozbiljno prema pitanju sigurnosti, svi proizvodi koje nude su neovisno testirani i sukladni najvišim međunarodnim standardima.

Sve kolekcije brendova moguće je pogledati u show roomu na adresi Botinka 6 u Gornjem Stupniku. Dio asortimana može se pogledati i na web shopu invictus-arena.com ili se možete direktno obratiti predstavniku tvrtke na broj telefona 098/650-216.

Prethodni članakZdravlje i zaštita na radu: Zdravlje se svima isplati
Sljedeći članakU Konzumu više od 76 posto voditeljskih pozicija pripada ženama