Kisko Natura + Vegeta Mediteran

Vodeći domaći brendovi ujedinili su svoje snage u jedinstvenoj promotivnoj ponudi Kisko Natura octeva + Vegeta mediteran dodatak jelima.  Kisko octevi predstavljaju sinonim za ocat i nezaobilazan su dodatak jelima u svakom kućanstvu, baš kao i Vegeta.

Kisko Natura octevi – proizvedeni su od prirodnih sastojaka, uz vrhunsku aromu i okus, bogati su vitaminima, mineralima i esencijalnim aminokiselina, učinit će svako jelo omiljenim i zdravim obrokom.

Kisko Natura jabučni ocat dobiven je iz 100%-tnog prirodno jabučnog soka. Kisko Natura barrique kvasina dobivena je od crnog grožđa, sorte Plavac mali iz vinogorja Konavala.

Vegeta mediteran harmonija je Vegete i pomnjivo odabranog mediteranskog bilja i rajčice. Njome možete upotpuniti svoje umake i priloge od tjestenine, riže i povrća, jela od mesa, juhe i variva, i to sve podjednako uspješno. Vegeta mediteran dodatak je jelima bez glutena i laktoze. Time se pridružuje trendu funkcionalne hrane prilagođene posebnim nutricionističkim potrebama.

Obogatite ponudu svog prodajnog mjesta promotivnim pakiranjima Kisko Natura octeva uz poklon Vegeta meditran dodatak jelima.

Za Natura zdrave octeve preporučujemo osigurati dualnu poziciju uz delikatesne octeve i octeve na polici sa zdravom prehranom za maksimalan učinak.

Logistički podaci: pakiranje 12 boca/paleta 56 termopaka.

Proizvođač: Badel d.o.o.

Distributer: Labud d.o.o., Žitnjak bb, 10 000 Zagreb,tel: 01/24 04 100, web: www.labud.hr.