kozmo-midi1Lanac drogerija Kozmo sutra otvara drogeriju u Cavtatu na adresi Obala dr. Ante Starčevića 34. To je ukupno 60. prodavaonica u sustavu Kozma te, uz Dubrovnik i Korčulu, treća na području Dubrovačke županije.

Nova drogerija raspolagat će asortimanom s više od 8000 proizvoda renomiranih svjetskih i domaćih brendova od kojih iz Kozma posebno izdvajaju proizvode za njegu kože i kose, za bebe, za kućanstvo te zdravu hranu, dekorativnu kozmetiku i modni nakit.

Osim prigodnih poklona, kupce na dan otvorenja očekuju i posebni popusti do 40 i 50 posto na odabrane proizvode iz asortimana ženske i muške kozmetike, šampona te sredstava za pranje i čišćenje.

Entoni Sošić, predsjednik Uprave Kozma, istaknuo je kako otvaranje prodavaonice u Cavtatu predstavlja logičan nastavak poslovne politike otvaranja novih drogerija i u manjim mjestima.

“Usto, ovo je već četvrta drogerija koju smo otvorili u 2011. pa vjerujemo kako ćemo do kraja godine ispuniti naš plan o otvaranju 20 novih drogerija u većim i manjim hrvatskim gradovima, ali i na otocima”, kazao je Sošić.

Radno vrijeme prve drogerije u Cavtatu je od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati.