Za njegovane, glatke i meke usne brine novi 2-u-1 Labello Care & Colour. Unutrašnji sloj sadrži formulu s pantenolom koja usnama pruža potrebnu njegu, a vanjski sloj formulu s bojom koja usnama daje prelijepe nijanse.

Labello Care & Colour dolazi u tri nijanse. Zavodljiva crvena za pobornice vječne elegancije, nježna i chic ružičasta za romantičarke i neutralna boja kože za neodoljivi prirodni look.

Labello_Care_Colour_redLabello Care & Colour RED
Dva sloja za senzacionalnu njegu usana: unutrašnji sloj sadrži inovativnu formulu s pantenolom za njegu, a vanjski sloj formulu s bojom koja intenzivno njeguje usne i daje im prelijepu, blagu nijansu crvene boje.
Preporučena MPC za 4,8g – 17,90kn

Labello_Care_Colour_roseLabello Care & Colour ROSÈ
Dva sloja za senzacionalnu njegu usana: unutrašnji sloj sadrži inovativnu formulu s pantenolom za njegu, a vanjski sloj formulu s bojom koja intenzivno njeguje usne i daje im prelijepu, nježno ružičastu nijansu.
Preporučena MPC za 4,8g – 17,90kn

Labello_Care_Colour_nudeLabello Care & Colour NUDE
Dva sloja za senzacionalnu njegu usana:: unutrašnji sloj sadrži inovativnu formulu s pantenolom za njegu, a vanjski sloj formulu s bojom koja intenzivno njeguje usne i daje im blagu prirodnu nijansu boje kože.
Preporučena MPC za 4,8g – 17,90kn