Nove recepture voćnih Dukatino jogurta

Dukatino veselo druºenje_1Uz poznate, neodoljive voćne okuse, omiljeni Dukatino jogurti sada su dostupni po novoj, unaprijeđenoj recepturi – smanjen je udio šećera za 35 posto, a proizvodi ne sadrže konzervanse, umjetne boje ni arome. Uz to, obogaćeni su vitaminom D i kalcijem koji su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Sve prednosti nove recepture predstavljene su na veselom druženju s Dukatinom koje se danas održalo na Strossmayerovom trgu u Zagrebu.

U sklopu zabavnog programa, koji je vodila popularna televizijska voditeljica i glumica Doris Pinčić, najmlađi su uživali u sportskim igrama te kreativnom i kulinarskom kutiću u organizaciji Sport Educe, dok su roditelji imali priliku dobiti stručne savjete nutricionista Nenada Bratkovića vezane za uravnoteženu i pravilnu dječju prehranu.

Druženje s Dukatinom nije propustila ni popularna kazališna i televizijska glumica Ecija Ojdanić.

“Dok djeca uživaju u omiljenim okusima Dukatina, njihovim je roditeljima najvažnije da rastu sretno i zdravo. Zato oduvijek pazimo da im naši voćni jogurti pružaju potrebne hranjive tvari, a sada smo napravili i iskorak u njihovoj recepturi. S manje šećera te bez konzervansa, umjetnih boja i aroma, Dukatino voćni jogurti slastan su i hranjiv međuobrok za djecu”, poručila je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica korporativnih komunikacija Dukata.

Dukatino voåni jogurtiDukatino voćni jogurti proizvedeni su od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka, a zahvaljujući kremastoj teksturi i potpuno usitnjenim komadićima voća prilagođeni su čak i najmanjoj djeci. Obogaćeni su vitaminom D i kalcijem pa pomažu pri rastu i razvoju kostiju kod djece.

Dukatino jogurti poboljšane recepture dolaze u tri voćna okusa: marelica-mrkva, šumsko voće i banana. Dostupni su u pojedinačnim čašicama od 125 grama ili pakiranju koje sadrži 4 spojene čašice (okusi: šumsko voće i marelica-mrkva).

Prethodni članakŽito spašava proizvođače crne slavonske svinje
Sljedeći članakRekordan broj sudionika dm ženske i babybonus utrke