NovoNovi Podravka temeljci za jela

Novi Podravka temeljci za jela

Podravka temeljci proizvedeni su od vrhunskih sastojaka, karakterizira ih okus lagano pirjanog mesa i povrća te jelima daju pravi domaći okus. Potpuno su nova generacija proizvoda koja će potrošačima unijeti novu dimenziju okusa u njihovu kuhinju, bilo na postojećim, dobro znanim jelima, bilo na novim receptima i jelima čiju će pripremu omogućiti.

Samim time, potrošačima će jelovnici postati raznovrsniji, a odabrana jela pripremat će se jednostavnije i brže, dok će konačni rezultat biti domaći, prirodni okus. Podravka temeljci će jelima dati zaokružen okus, a pritom neće dominirati jelom.

Primjena Podravka temeljaca je vrlo jednostavna, mogu se dodati direktno u jelo u kojem će se brzo i ravnomjerno topiti ili se rastopljeni u vodi koriste za podlijevanje. Okus Podravka temeljaca je vrlo blizak domaćem, tradicionalnom temeljcu koji zahtijeva višesatnu pripremu za koju suvremene domaćice i ljubitelji kuhanja nemaju vremena i energije.

Uz to ne sadrže konzervanse i dodane pojačivače okusa pa tako prate najnovije trendove u prehrani. Podravka temeljci se savršeno uklapaju u svako slano, mesno ili povrtno jelo, a na tržište dolaze u tri okusa: goveđi, povrtni i kokošji.

Podravka temeljci su proizvedeni u obliku srca što ih čini i vizualno vrlo posebnima, a istovremeno stvara jaku poveznicu s Podravkinim srcem. Isto tako će i potrošači u svoja jela, dodavanjem Podravka temeljaca u obliku srca, ugraditi emotivnu notu prilikom pripreme jela.

Nakon ulistavanja novih Podravka temeljaca na prodajna mjesta krenut će i snažna marketinška podrška. Kroz medije i aktivnosti na prodajnim mjestima potrošačima će biti predstavljeni Podravka temeljci i demonstrirana njihova upotreba u raznovrsnim jelima koja će moći kušati.

Marketinška podrška: TV, print, promotivne akcije na prodajnom mjestu

Logističke informacije:
Podravka goveđi temeljac za jela / 8 kom u transportnoj kutiji / 1.944 kom na paleti / EAN kod: 3850104266676
Podravka kokošji temeljac za jela / 8 kom u transportnoj kutiji / 1.944 kom na paleti / EAN kod: 3850104266669
Podravka povrtni temeljac za jela / 8 kom u transportnoj kutiji / 1.944 kom na paleti / EAN kod: 3850104266652

Preporučena MP cijena: 9,99 HRK

Proizvođač: Danica d.o.o., Đelekovečka cesta 21, Koprivnica.

Besplatni telefon: 0800 08 08

Web site: www.podravka.com

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...