Oblikujte SPAR vrećicu i osvojite 10.000 kuna

Aktivirajte svoju kreativnost, igrajte se svojom maštovitošću i  osvojite nagrade u Sparovom novom nagradnom natječaju „Oblikujte Spar vrećicu“.

Od 21. srpnja 2010. na web stranicama www.spar.hr. počinje natječaj „Oblikujte SPAR vrećicu“.  Očekujemo da će privući veliki broj sudionika jer se radi se o vrlo jednostavnoj uporabi aplikacija koje se koriste za dizajniranje nove SPAR vrećice. Za sudjelovanje i igranje apsolutno nije potrebno nikakvo znanje ili vještina jer je aplikacija toliko jednostavna da je mogu koristiti svi bez obzira na godine ili poznavanje rada na računalu. Potrebno je samo opustiti se, pustiti mašti na volju i igrati se.

Natječaj će trajati 4 tjedna a glasači će odabrati 50 najljepših i najinteresantnijih vrećica. Stručni žiri koji se sastoji od 3 člana odabrat će 3 najbolje.

Autoru prve nagrade pripast će 10.000,00 kn a njegova vrećica će biti otisnuta i moći  će je se pronaći u svim Sparovim hipermarketima i supermarketima. Dobitnik druge nagrade biti će nagrađen s 3.000,00 kn a treći s 2.000,00 kn.

Osim za autore, nagradna igra će biti interesantna i za glasače, jer i oni će biti nagrađeni u ovom natječaju. Svaki glas koji budu dali nekoj vrećici povećava vjerojatnost da budu izvučeni prema slučajnom odabiru i osvoje nagrade: 3.000,00 kn, 1.000,00 kn i 500,00 kn.