visa-obrtnicka-kartica-midiU sklopu programa svim obrtnicima – članovima HOK-a izdaje se Visa obrtnička kartica koju će uskoro primiti na kućne adrese

Čelnici Hrvatske obrtničke komore (HOK) i partnerskih tvrtki predstavili su u ponedjeljak program Obrtnik & partner koji će obrtnicima omogućiti popuste i pogodnosti pri kupnji roba i usluga i tako im olakšati poslovanje.

U sklopu programa svim obrtnicima – članovima HOK-a izdaje se Visa obrtnička kartica koju će uskoro primiti na kućne adrese. Kartica objedinjuje ulogu identifikacijske kartice HOK-a i platežne kartice za kupnju roba i usluga u Hrvatskoj i inozemstvu te je temelj za ostvarivanje popusta i raznih pogodnosti.

Izdaje ju Zagrebačka banka, koja uz Croatia osiguranje, T-HT i VELPRO, s HOK-om sudjeluje u provedbi projekta Obrtnik & partner.

U HOK-u očekuju da će se pridružiti i druge tvrtke. Za obrtnike koji nisu njezini klijenti Zagrebačka banka izdala je prepaid obrtničku karticu koja je prva poslovna kartica te vrste u Hrvatskoj. (Bankamagazin)