Nakon opsežne obnove prostora i uvođenja novog prodajnog koncepta lanac Roto dinamic ponovo je otvorio vrata dućana u Planinskoj 7, objavljeno je iz tvrtke. Roto dinamic osim veleprodajnog biznisa razvija i maloprodajnu mrežu koja do sada obuhvaća 20 lokacija u Hrvatskoj i kao takva idealna su mjesta za kupovinu svim ugostiteljima koji u nabavku pića odlaze samostalno.

Novim prodajnim konceptom koji je razvijen u suradnji s agencijom Brigada želja je bila postojećem prodajnom prostoru osim funkcionalnih elemenata dati i emocionalnu povezanost s brendom. Ukupno je u preuređenje uloženo 200.000 eura, a glavni izvođač radova bio je Atalian Global Services Croatia.

Kroz istraživanje navika kupaca nametnula se ideja prodajnog prostora koji će, osim zadovoljavanja svih potreba ugostitelja, omogućiti i kvalitetnu ponudu građanima pri odabiru asortimana za proslave optimalnog odnosa cijene i kvalitete.

U Planinskoj 7 sada svaki kupac ima mogućnost na licu mjesta kreirati svoju wish listu proizvoda kroz party planer kalkulator, preuzeti pića rashlađena za konzumaciju iz komore, opskrbiti se i dodacima neophodnim za svaku proslavu kao što su led, začini, koktel asortiman, čaše, svježe i smrznuto voće te po završetku proslave nepotrošene količine vratiti.

U jednom dijelu trgovine osmišljena je i relax zona za sve kupce koji požele prije ili poslije kupovine popiti kavu ili čašu piva iz Blade točionika koji se može i posuditi za potrebe proslava.

Zahvaljujući posebno napravljenim elementima svaka kupovina bi trebala biti jednostavna, intuitivna, ugodna i pozivati na daljnje istraživanje prostora, zaključuju u Roto dinamicu.