Slatki kolač s okusom vanilije, osvježavajuća kokos voda i mirisne note cvijeta trešnje – koga to ne bi raspoložilo? Već poznata okrugla, aromatična bombica puna njege je upravo postala još zabavnija s tri nova okusa – Labellino Vanilla Cakepop, Labellino Coconut Water & Aloe Vera i Labellino Blueberry & Cherry Blossom.

Labellino je zabavan, sočan, njeguje i sjajno leži u ruci. Lagani okret poklopca dovoljan je da osjetiš predivni miris Labellino njege za usne s bogatim shea maslacem koji usnama pruža dugotrajnu hidrataciju. Poseban oblik omogućuje lako nanošenje, a ove moćne, njegujuće bombice svojom veličinom stanu baš u svaku pismo torbu.

Labellino Vanilla Cakepop
Tko kaže da slatko nije dobro za tebe?!? Bogati i raskošni balzam u trendi zlatnoj boji intenzivno njeguje usne i ostavlja ih mekima i zavodljivima.

Ova kremasta mazalica zavodi sva osjetila svojim neodoljivim gurmanskim notama vanilije i karamele, i mirisom sunovrata.

Labellino Coconut Water & Aloe Vera
Jedva čekaš dolazak ljeta? Ovih hladnih dana, egzotični miris kokosa i aloe vere olakšat će iščekanje dugih ljetnih dana na plaži i blagih toplih predvečerja. Njegujuća formula hidratizira usne i priprema za ljetne poljupce.

Labellino Blueberry & Cherry Blossom
Slatki Labellino u ljubičastom plaštu skriva nešto zaista posebno za vaše suhe i ispucale usne. Sočna, svježa aroma borovnice podsjećaja na vrtne zabave u proljeće, dok istovremeno kremasta tekstura osigurava intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju…
i ništa manje važno, zavodljivi sjaj.

Dakako, tu su i već poznati Labellino okusi – Raspberry & Red Apple i Fresh Mint – koji od sad također dolaze u novom ruhu.

Novi Labellino okusi dostupni su od studenog.
Labellino Vanilla Cakepop 7 g – preporučena maloprodajna cijena 44,90 kn
Labellino Coconut Water & Aloe Vera 7 g – preporučena maloprodajna cijena 44,90 kn
Labellino Blueberry & Cherry Blossom 7 g – preporučena maloprodajna cijena 44,90 kn