Women in Adria organizira konferenciju Women leadership changing retail

Cilj konferencije je osnažiti žene koje su već u ovom sektoru i privući nove te u konačnici povećati broj žena u upravama kompanija iz industrije

Pozivamo vas na drugu Konferenciju Women leadership changing retail koja će se održati 25. svibnja u Hotelu Dubrovnik. Cilj konferencije je osnažiti žene koje su već u ovom sektoru i privući nove te u konačnici povećati broj žena u upravama kompanija iz industrije, a naše će govornice podijeliti savjete i informacije o trendovima u industriji i ponašanju potrošača.

Trgovina je u rukama žena – upoznajte ih
Žene su najčešće te koje u kućanstvu donose odluke o kupovini, no unatoč tome su podzastupljene u upravama tvrtki čijih proizvoda su najveći potrošači. No, upravo su zato žene su od neprocjenjive važnosti. Na konferenciji smo stoga okupile žene s vrha trgovine koje su mahom krenule od nule.

Daria Nemchonok, CEO tvrtke LeverUP Konzalting podijeliti će svoje iskustvo u osnivanju i brzom rastu tvrtke od jednog do 30 zaposlenika u tek jednoj i pol godini, a otkrit će i zašto je budućnost vodstva na ženama.

Ivana Balić, vlasnica obrta za savjetovanje Eduplusco govorit će o boljki mnogih trgovaca – cijeni. Kako se riješiti osjećaja da je ono što nudite preskupo i kako objasniti kupcima što zapravo nudite?

Lidija Knez, direktorica R&D Stanić Beverages pozabavit će se balansom privatnog i poslovnog života, a sve kroz prizmu žene od koje se očekuje da može baš sve, čak i kad je to realno – nemoguće.

Antonela Jularić je Retail Manager u iStyleu, a na konferenciji će podijeliti detalje svojeg karijernog uspona u trgovini. Kako je od pozicije prodajne asistentice došla do menadžerske pozicije i zašto je strpljivost ultimativna vrlina?

Miranda Mladin je direktorica marketinga u Studencu, a svoju je karijeru gradila i van Hrvatske, a njezina je metoda bila ‘guranje u vatru.’ To je bio najbrži način na koji je mogla napredovati, a otkrit će nam je li ta metoda doista isplativa.

Mirela Radočaj direktorica je prodaje u Dukatu, a započela je kao djelatnica pozivnog centra. Njezin je karijerni put bio naporan, no završava ga s vrijedim lekcijama i visokom empatijom. Danas joj je najveće zadovoljstvo pregovarati s kupcima.

Nataša Mihajlović je osnivačica p2p tvrtke, a ponosi se bogatim iskustvom u trgovini i logistici. Njezin strukturiran i analitičan pristup radu, kao i iskustvo rada u prodaji dokaz je kako se naporan rad na kraju isplati.

Mirta Fraisman Čobanov dolazi iz Partus akademije, a njezin je zadatak upoznati vas s načelima emocionalno inteligentnog vođenja. Ženska snaga krije se u empatičnosti, a upravo zahvaljujući njoj možete lakše pregovarati i navigirati kroz uredsku politiku.

Jedinstvena prilika za networking
Na ovoj ćemo konferenciji podići svijest o tome kako je važno da se potrošačima da glas i unutar tvrtki od kojih kupuju. Osim novih znanja i inspiracije, imat ćete priliku i za pravi ženski networking u industriji. Imate priliku povezati se s drugim stručnjakinjama u trgovini, te stvoriti nove kontakte i podijeliti iskustva.

Prijave za sudjelovanje već su otvorene, stoga svoje mjesto rezervirajte još danas.

Prethodni članakMate Rimac i Sandro Mur investirali u food tech startup Juicefast
Sljedeći članakStandardi sigurnosti hrane sve zahtjevniji, prehrambenu industriju čeka prilagodba