Filip Ude, Mislav Galic, Zlatko MateÁa, Filip BrkiÜU godini kada HOO obilježava 25 godina svog postojanja, predstavljena je nova edicija Jane vode s porukom hrvatskih olimpijaca uoči Olimpijskih igara u Riju.

Zlatko Horvat, Ivan Čupić, Lucija i Ana Zaninović, Filip Hrgović, Sandra Perković, Filip Ude, Maro Joković, Blanka Vlašić, Giovanni Cernogoraz, Martin i Valent Sinković, Šime Fantela, Petar Muslim, Igor Marenić, Snježana Pejčić te Janica i Ivica Kostelić, Toni Kukoč, Dino Rađa i Ivano Balić – svi su oni autori motivirajućih poruka na novoj ediciji Jana bočica, a slažu se u onoj glavnoj – Samo srcem uistinu možeš pobijediti.

Edicijom poruka hrvatskih olimpijaca Jana želi ispričati priču o ljubavi prema sportu, natjecanju, izazovima koje donose Olimpijske igre. Svima je cilj što bolji rezultat i želja da u određenom trenutku budu najbolji, ali na Olimpijskim igrama i u životu, nije sve u natjecanju za zlato i za slavu. Olimpijci se natječu za san, za ljubav onih koji ih podržavaju – jer žele usrećiti one koji su uz njih i koji vjeruju u njihovu nemjerljivu sportsku strast. I upravo ta ljubav želi se prenijeti kroz poruke olimpijaca.

“Ova edicija sastavni je dio krovne edicije Jana samo ljubav, no porukama hrvatskih olimpijaca želimo ispričati priču o ljubavi u sportskom kontekstu. Olimpijci se natječu mišićima, snagom, talentom i satima usavršavanja tehnike i fizičke spreme, ali ono što ih stavlja u dres reprezentacije i dovodi na pobjedničko postolje su srce i ljubav. Donosimo inspiraciju svim našim olimpijcima i svim hrvatskim reprezentativcima zbog čijih vrhunskih sportskih ostvarenja osjećamo ponos“, istaknuo je Mislav Galić, predsjednik uprave Jamnice d.d.

Zlatko Matesa, Janica Kostelic, Filip Ude, Mislav Galic, Josip ¨“Olimpijske igre do sada je izborilo 67 hrvatskih sportaša, u čak 13 sportova. Svi oni branit će u Riju boje Hrvatske, ali i svoj san da se u najboljem svjetlu predstave na najvećem i najvažnijem sportskom natjecanju. Kako bi im na tom putu bilo lakše, neki od njih, a sveukupno 21 olimpijac, od kojih je 17 osvajača olimpijskih medalja željeli su svoje inspirativne misli podijeliti sa svima i potaknuti na pozitivne promjene”, rekao je Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora.

Ova suradnja potvrda je partnerskog odnosa Hrvatskog olimpijskog odbora i Jamnice, kao dva vrhunska brenda kojima je poveznica vjera u uspjeh i želja da hrvatski sport i hrvatski sportaši dobiju status koji zaslužuju u svakom trenutku te da se kroz ovaj oblik suradnje naglasi vrijednost i važnost promotora sportskih vrijednosti koji su istinski uzori mladima, ali i svima nama.