DOBRO je brend trajnih mesnih proizvoda osječke Žito grupe, koja ove godine slavi svoj 30. rođendan povodom čega DOBRO nagrađuje svoje vjerne kupce s 30 vrijednih nagrada. U periodu od 1. studenog do 31. prosinca 2020. godine, kupovinom bilo kojeg DOBRO proizvoda na bilo kojem prodajnom mjestu u Hrvatskoj, ostvarujete pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i osvajanje glavne nagrade od 30.000 kuna na Diners Club kartici ili druge vrijedne nagrade.

Dobro su 100% slavonski trajni mesni proizvodi, proizvedeni bez soje, glutena, pojačivača okusa i umjetnih bojila, a od nedavno su na tržištu dostupni u novom, osvježenom pakiranju. U skladu sa svjetskim trendovima i vizijom tvrtke da se kompletan proces proizvodnje, pa tako i finalni proizvod, što transparentnije približi potrošaču prepoznatljivo crno pakiranje narezaka zamijenjeno je transparentnim pakiranjem, čime se dodatno potvrđuje da tvrtka vjeruje u kvalitetu svojih proizvoda. Svjesni važnosti očuvanja okoliša i nužnosti razvoja održivih pakiranja, u sklopu ovog projekta smanjen je i udio plastike u pakiranju te se dodatno povećala reciklabilnost ambalaže.

Žito grupa može se pohvaliti i brendovima prehrambenih proizvoda kao što su Tena ulje, Tena brašno i krupica te Svježa jaja, a između ostaloga je i jedan od najvećih proizvođača svinja u Hrvatskoj, s 8 svinjogojskih farmi i vlastitom tvornicom stočne hrane Vitalka. Proizvodna sljedivost zaokružena je 2016. godine izgradnjom najmodernijih pogona za proizvodnju suhomesnatih proizvoda u regiji. Više o asortimanu DOBRO mesnih proizvoda i uvjetima sudjelovanja u nagradnoj igri možete saznati na www.dobro.hr.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!