S prvim danima prosinca ulazimo u najljepše doba godine u kojem se neizmjerno veselimo druženju s obitelji, rodbinom i prijateljima. Blagdansko razdoblje najdraže je svima koji vole uživati u svečanom ugođaju, blještavilu božićnog drvca, poklonima i najfinijim slasticama.

Glavni značaj blagdana je zajedništvo, a ono je uvijek najugodnije za stolom gdje se, uz druženje i veselje, uživa u jelima i slasticama pripremljenima s ljubavlju. Uz Dr. Oetker proizvode vaš trud u kuhinji pretvorit će se u pravi užitak s izvrsnim rezultatima, bilo da se radi o pripremi slasnih malih zalogaja, kremastih deserata ili kolača od prhkog tijesta koji su neizostavan element svakog blagdanskog stola i čiji mirisi nas vraćaju u djetinjstvo.

I ovog će prosinca kuhinje zamirisati na cimet i ostale začine te postati prave male tvornice slastica u kojima će uživati svi, od onih najmlađih do najiskusnijih. Dr. Oetker je i ove godine osmislio korisne i zanimljive recepte među kojima će se naći mramorni keksi, brownie kiflice, muffini s marcipanom i mnogi drugi, a sve recepte možete preuzeti u obliku digitalne brošurice na linku.

Dr. Oetker čini blagdane slađima
Kako bi i ovogodišnje blagdansko iščekivanje učinio slađim, Dr. Oetker je pripremio nagradnu igru “Adventski kalendar” u kojoj je svakog dana do Božića moguće osvojiti jedan od 24 poklona. Nagradna igra traje od 1. do 24. prosinca, a za sudjelovanje je potrebno kupiti omiljene Dr. Oetker proizvode u vrijednosti od 20 kuna, otvoriti vratašca kalendara za određeni datum na stranici https://hr.oetker-nagradna.com/ te učitati račun i unijeti osobne podatke. Svakog dana u navedenom razdoblju bira se po jedan sretni dobitnik kojemu će na adresu stići Dr.Oetker poklon paket i plišani jastuk u obliku zvijezde.

Uz Dr. Oetker uživajte u obiteljskim okupljanjima, ugodnim trenucima i slasticama ovih blagdana

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!