Agram preuzeo Cibonin toranj

Radi se o uredskim prostorima na 16 katova tornja te garažnom prostoru, što ukupno čini oko 6.700 četvornih metara površine

Društva Agram grupe i Fortenova grupa okončali su transakciju kupoprodaje i preuzimanja Ciboninog tornja, izvijestili su iz koncerna Agram.

Izvršni direktor za financije Agram EEIG, Emil Mihalina, izrazio je zadovoljstvo tom kupoprodajom i najavio značajne investicije u cjelokupnu obnovu Ciboninog tornja.

“Aktivnosti u tom pravcu već su započete. Okončanjem projekta, Cibona će biti vraćena u segment prvoklasnih poslovnih nekretnina Grada Zagreba, a Agram će dodatno utvrditi poziciju vodećeg investitora u poslovne nekretnine u Republici Hrvatskoj”, kazao je Mihalina.

Podsjetimo, Fortenova grupa i Koncern Agram potpisali su 23. veljače ove godine ugovor o kupoprodaji nekretnina, koje je u sklopu poslovnog tornja Cibona u Zagrebu u vlasništvu imala Fortenova grupa.

Radi se o uredskim prostorima na 16 katova tornja te garažnom prostoru, što ukupno čini oko 6.700 četvornih metara površine, naveli su tada iz Fortenove, uz napomenu da je kupoprodajna cijena, prema ugovoru, poslovna tajna. (Hina)

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakSpar Veggie čupavci
Sljedeći članakVraća se BAŠ NAŠ Advent