VijestiZemljaAgrokor: Raspolažemo samo informacijama iz medija

Agrokor: Raspolažemo samo informacijama iz medija

Iz Agrokora su danas izvijestili kako zbog nepotpunih informacija nisu u mogućnosti komentirati proces kupnje slovenskog Mercatora.

– Zbog nepotpunih informacija, kojima raspolažemo samo iz medija, ne možemo komentirati eventualni proces – kratko su odgovorili iz tog koncerna.

ING banka iz Londona, koju su većinski vlasnici slovenskog trgovačkog lanca Mercator ponovno izabrali za konzultanta u novom pokušaju prodaje svojih dionica Mercatora, sastavila je poziv za predaju neobvezujućih ponuda koju će poslati na adrese 70 potencijalnih kupaca, a opet se kao najozbiljniji kandidat spominje hrvatski Agrokor, objavila je u utorak slovenska televizijska postaja POP-TV koja se poziva na savjetnike u ING banci. (H)

Najnovije objave

Grupa Podravka u prvih šest mjeseci 2024. značajno povećala prihode od prodaje i dobit

Prihodi su porasli za 34,1 milijun eura na 380,4 milijuna eura, a neto dobit iz poslovanja iz koje su isključene jednokratne stavke gotovo 50...

izlog

Zonin: Višestoljetna tradicija u vinarstvu

Utemeljeni prije više od 200 godina, vinogradi obitelji Zonin rasli su zajedno s talijanskim vinskim sektorom. Sedma generacija obitelji Zonin daje strastveni doprinos stvaranju...