U čarobnom okruženju Ledenog parka, na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu, u društvu čarobnice Marijane Batinić predstavljena zimska čarolija pod nazivom – ”BECUTAN ZIMSKA ČAROLIJA!” uz čarobnjake, vilenjake i druga stvorenja iz čarobnog svijeta Becutana.

Brojni mališani, mame i tate sudjelovali su u cjelodnevnom druženju i brojnim iznenađenjima u čarobnom svijetu Becutana.

Dječje predstave, igrice, pokloni ali i brojna druga iznenađenja samo su bili dijelovi ove divne čarolije uz našu čarobnicu Marijanu koja se potrudila da nas uvede u svijet čarolije. Becutan i čarobnica vole se javno već punih 38 godina, kada je počela čarolija s prvim Becutan proizvodom i još uvijek traje.

Čarolija koja traje dugi niz godina uz povjerenje i tradiciju branda Becutan, koji se prenose s generacije na generaciju, a protom i besprijekorna kvaliteta dokaz su da su da su čarolije moguće. Uz Becutan čarolija nikad ne prestaje.

Marijana Batinić, čarobnica iz ”BECUTAN ZIMSKE ČAROLIJE!” je izjavila: ”Osjećam se čarobno! Čaroban je osjećaj biti dio ove priče, čarolije u kojoj sam barem na jedan dan mogla biti čarobnica koja ispunjava sve čarobne želje našim najmlađima. Bio je to divna čarolija, u kojoj sam bila okružena moćnim čarobnjacima, vilenjacima i drugim čarobnim stvorenjima iz ”BECUTAN ZIMSKE ČAROLIJE!’. Hvala čarobnom Becutanu što sam bila Becutan čarobnica!”

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i s izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. 38 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta.

Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

Nova dječja bademova krema čija je formulacija kreme namijenjene svakodnevnoj njezi bebine i dječje kože, a čiji se sastav svojim sadržajem zasniva na bademovu ulju. Becutan dječja bademova krema posjeduje nježnu i hipoalergensku formulaciju, a svi sastojci djeluju tako da poboljšavaju vlažnost kože, umiruju i preventivno djeluju protiv pojave crvenila i iritacija.

Krema se može nanositi i u pelenskoj regiji. Ne sadrži parabene, boje i alkohol. Nanosi se u tankom sloju, na čistu kožu laganim utrljavanjem. (PROMO)