21.8 C
Zagreb
Ponedjeljak, 22. srpnja 2024., 02:01
Tržišne komunikacijeBipa slavi deset lijepih godina

Bipa slavi deset lijepih godina

Povodom uspješnih i lijepih 10 godina Bipa slavi svaku dekadu ljepote i stoga vas poziva da istražite make-up lookove inspirirane ljepotom od 20-ih godina prošlog stoljeća pa sve do danas

Pojam ljepote vrlo je teško definirati. Poznata izreka da je ljepota u očima promatrača, jasno govori kako ljepotu svatko doživljava na svoj način, ali neosporno je da ona svakome od nas predstavlja željeni ideal. Poznato je da ideal ljepote nije uvijek bio kao što je danas, a za to postoje i mnogi dokazi kroz povijest.

Make-up dvadesetih godina prošlog stoljeća, poznatih i kao zlatno doba nijemog filma, sav je naglasak stavljao na velike i izražajne oči. Od tog doba pa do danas, mnogo se toga promijenilo i u stilu i tehnici šminke. Četrdesete godine bile su dekada crvenog ruža. Crvena boja na usnama ženama je tada uspjela donijeti pobjedu u malim bitkama sa svakodnevnicom, a taj kultni status crveni ruž njeguje i danas.

Devedesete su godine na svjetsku mapu trendova donijele svjetlucava bijela sjenila, vrlo sjajna sjajila za usne, tamne, gotovo smeđe ruževe i savršeno bijeli osmijeh, kao must have.

I trend uređenja kose prošao je put od kratke bob frizure, kovrča, otmjenih rockabilly i pixie frizura, minivala, doba velikog volumena, pa sve do pramenova i trenutnog hita pastelnih boja na kosi – od svijetlo plave i sivo-ljubičaste, do blago ružičaste i narančaste, pa čak i svijetlo-zelene.

Današnje doba omogućava nam da u bilo kojem trenutku i bilo gdje ovjekovječimo svaki trenutak ljepote, ali ljepote koja ne dolazi samo izvana, nego i iznutra. Moda, ljepota, strast, putovanja, kao i ostali novi trendovi danas su objedinjeni u jedno.

Danas kada putujemo, svi putuju s nama. Društvene mreže fokusirane na fotografije podržavaju takav stav o putovanjima. A sam trend putovanja čini se da gotovo prerasta u pokret.

Stoga je Bipa svim svojim kupcima pripremila putovanje kroz razne dekade ljepote, mogućnosti i prilika; prilika da zablistaš. Pa je tako Bipa za kupce pripremila tijekom cijele godine još raznolikije i povoljnije izbore visokokvalitetnih make-up proizvoda, proizvoda za njegu lica, kose, tijela, higijenskih proizvoda, sredstva za kućanstvo te proizvoda za svakodnevnu upotrebu.

Proslavite s Bipom njenih 10 lijepih i uspješnih godina i pronađite svoju idealnu kombinaciju svih 10 dekada i stilova.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...